... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666

barabas napísal:kup si automat, nebude klepat :)
fuserpietro napísal:tak tak, páka sa trasie, preto my prezieraví nekvedláme

prekvapilo ma to hned v predajni... dnes som najazdil 250km a nastastie to uz prestalo, mam pocit, ze sa to ustaluje, uz sa jemnejsie chveje a hlavne pri volnobehu
 prekvapilo ma to hned v predajni... dnes som najazdil 250km a nastastie to uz prestalo, mam pocit, ze sa to ustaluje, uz sa jemnejsie chveje a hlavne pri volnobehu navyse 6-valec do BA nepotrebujem, mna zase tesi priemerna sporteba 5,9 l a to pri zabehu (70% BA, 30% okresne cesty) a s vypnutym auto start-stop systemom...
 navyse 6-valec do BA nepotrebujem, mna zase tesi priemerna sporteba 5,9 l a to pri zabehu (70% BA, 30% okresne cesty) a s vypnutym auto start-stop systemom...  inak auto slape perfektne, preto ma to zarazilo ked sa tak roztriasla radiaca paka...
 inak auto slape perfektne, preto ma to zarazilo ked sa tak roztriasla radiaca paka...
RudyJames napísal:som student a rolu hrala u mna aj cena, za 2-litrove nove bmw3 dat 23.990 Eur je prijemne
 .... kua uz som pochopil co robim zle - pracujem - asi sa vratim studovat
 .... kua uz som pochopil co robim zle - pracujem - asi sa vratim studovat   

rosky napísal:BMW zacina od 6 valcov a vyssie
Stvorvalce sa trosku trasu

alfi666 napísal:Sorry za OT, ale tato hlaska ma dostala.... kua uz som pochopil co robim zle - pracujem - asi sa vratim studovat

v tom to bude... osobnejsie info tu rozoberat nebudem (zvlast v teme o radiacej pake; len som chcel poukazat, ze ani limit nebol neobmedzeny), takze kto sa chce nieco spytat, osobnou spravou
 v tom to bude... osobnejsie info tu rozoberat nebudem (zvlast v teme o radiacej pake; len som chcel poukazat, ze ani limit nebol neobmedzeny), takze kto sa chce nieco spytat, osobnou spravou  
 rosky napísal:Neber to ako urazku, ale radovy 6valec patri medzi najlepsie vyvazene motory preto BMW im zostalo verne a nepreslo na Veckove 6valce. Samozrejme ze aj 4 valcove BMW su BMW napriklad E30 M3 je dodnes spickovy motor. Samozrejme ze mnohe vibracie sa pocas zabehu ustalia popripade stratia.
K tomu ze ako student si kupujes nove BMW ...
Tak vela zdaru a vela stasnych km.
 ja chapem, ze 6-valec je lepsi, ako kazda drahsia moznost, no chcel som nove auto a ceny 6-valcov su niekde inde, zvlast ked ide o auto na 90% do mesta... ma to aspon 143 koni a taha slusne, uvidime, co bude neskor... ad. student vid. vyssie
 ja chapem, ze 6-valec je lepsi, ako kazda drahsia moznost, no chcel som nove auto a ceny 6-valcov su niekde inde, zvlast ked ide o auto na 90% do mesta... ma to aspon 143 koni a taha slusne, uvidime, co bude neskor... ad. student vid. vyssiefuserpietro napísal:tak tak, páka sa trasie, preto my prezieraví nekvedláme