... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
mys_iak napísal:
Killo napísal:docertabum - to video je len informacne, vraj nejake skusanie len ci to funguje, takze si myslim ze to neni konecna faza este a tak nebude ziadne zabuchovanie dveri![]()
BlackMW - no jo, co som nasiel na wiki, tak by ta 302ka mohla mat okolo ~250hp, takze to asi nebude bohviecovahovo by tie motory vraj mali byt podobne : The 5.0 engine is roughly the same weight as the six-cylinder BMW engine due to it's compact size. We do recommend installing aluminum heads at some point to reduce weight, increase horsepower, and because they're dirt cheap!
Jararak - vraj to zalezi len od samosprav/magistratov ako to beru, je to rozlicne /len prekladam/
dracik.bmw - kuuurna tak to je krasa, zabijacky zvuk to maaaale ktovie ci to je naozaj z M5ky :/
inak viem ze to je viacmenej bezvyznamna uprava, ale tak je to dost zaujimave, kedze to spaja moje 2 oblubene veci - bmw a stare americke pazrave motory ....
Ferinoza napísal:Chlapci moji ... nemam slov ... http://www.youtube.com/watch?v=iUmybBEZPKE