... všetko o BMW ...
Ferinoza napísal:Postupne som vytahoval poistky a len 4 znich menili hodnotu. V com je prosim problem poradte
Ferinoza napísal:Tepelné čidlo se žlutým konektorem umístěné za přední mlhovkou na straně spolujezdce v náfuku k brzdám je čidlo venkovní teploty. Dá se nahradit termistorem / tepelným čidlem K164NK004,7 kOhm, kod v GME (http://www.gme.sk): 118-009 a BC ukazuje přesně na 0,5 stupně.to druhe cidlo co si spominal som tam nikdy nevidel alebo aspon neviem kde sa nachadza mal som to uz vela krat rozhodene no a mam pocit ze na tu teplotu pod 3 stupne reaguje to prave cidlo.
Ferinoza napísal:Ty větráky by měly doběhnout a dost. Ale ještě se po vypnutí zavírají klapky, takže slyšíš serva - to je normální. Potom ještě nějakou dobu běží ventilátorek, který je za mřížkou panelu klimatizace vpravo nebo vlevo, teď nevím.Este jedna vec mam dakedy pocit ze ked zhasnem motor vytiahnem kluc tak uplne jemne idu vetraky no a dakedy rano na kratkej trase ked sa nestihne zohriat motor a tiez vytiahnem kluc tak AUX kurenie ide stale no ludia mi hovoria ze mi hory auto ..dym nenormalny ale po niakej dobe sa to vypne samo ...
Ferinoza napísal:No jednou ho odpojit budeš muset. Ale potom se s tím autem, zvláště v zimě, skoro nedá jezdit, leda s otevřenými okny a hadrem v ruce - netopí, nevětrá. Nejjednoduššeji bych to řešil odpojením minus pólu baterie hned po zaparkování. To prostě nezapomeneš a pokud to zase zapojíš, tak bude všechno fungovat, nic se neztratí, maximálně se vynulují hodiny. Taky by se daly vyndavat pojistky 20 a 23 = pro mne méně elegantní.Ak je chyba v tom "jezkovy" a ja ho odpojim tak by sa problem mal prestat prejavovat?
Ritchey napísal:ked sme uz v tejto vysoko odbornej teme :)) by som sa aj ja pridal jednym dotazom... mam podozrenie ze som jednu noc zabudol zavriet kufor a mi troska viac vybilo baterku ako bolo treba strartuje facha len mam pocit ako keby troska lenivsie tak sa chcem spytat:
-ked odmeram dig.fluke testerom baterku v klude (vypnuty motor klucik prec odber robi iba origo tel a pod somarinky asi) ake napatie by som mal namerat idealne a aka by mala byt hranica aby som dal tu baterku nabit... danke
Ritchey napísal:jaaaj vidim ze moja otazka bola nespravne pochopena... nemam problem zo samovybijanim... problem je vo mne ze som mozno zabudol vypnut svetla a pod. veci
baterku tam mam od vyroby teda 2002 rocnik tak preto sa pytam chcem hu skontrolovat ake ma napatie a ci hu pripadne treba dodatocne nabit...