... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

vikivika
Autor témy
Kraj: Trenčiansky

naklady na auto - kupa auta BMW

Nedeľa, 16. Augusta 2009, 16:25

Chalani, prosim vas o radu :smile: ... S otcom sme sa dohodli, ze po skonceni VŠ dostanem od neho auto ake si vyberiem ( hovorili sme o X5-ke pripadne X3-ke ) ... cena by sa mohla pohybovat do takych 23 000 Eur. Ak uspesne skoncim skolu, bude to o 2 roky :smile: ... Vtedy tie auta budu uz urcite lacnejsie. Mozno sa za taku cenu bude dat kupit aj X6tka :D :D :?: uvidime.. chcela by som sa vlastne opytat ... Predpokladajme, ze hned po skonceni skoly sa zamestnam. Budem mat velke naklady na toto auto? ... Pripadne ak budem bez prace?? Ako by to vyzeralo?

Dakujem za kazdu odpoved .. a prosim odpustte si poznamky ako napr. ze dalsia, ktora prisla za nic k autu :-$ :-$ :-$

Lucushka23

Re: naklady na auto - kupa auta BMW

Nedeľa, 16. Augusta 2009, 16:50

toto sa tu riesim milionty krat tu!

anetka77
Auto: 135i
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 16. Augusta 2009, 17:46

zacni riesit o 2 roky

dodoIPD
Auto: BMW
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 16. Augusta 2009, 18:13

No tie novsie BMW maju tu nevyhodu , ze vela veci si v nich uz sama doma nespravis a s kazdou blbostou je treba behat do servisu.

Urcite to vsak neni nejake naramne drahe . Zamestnaj sa uz teraz a budes mat naskok :))

X5/X3 ma uz kazda slecna, byt tebou tak skusim E92 coupe v bielej farbe to je vacsi styl ;)

Užívateľov profilový obrázok
snoo
Kraj: Košický

Nedeľa, 16. Augusta 2009, 18:19

dodoIPD napísal:
No tie novsie BMW maju tu nevyhodu , ze vela veci si v nich uz sama doma nespravis a s kazdou blbostou je treba behat do servisu.

Urcite to vsak neni nejake naramne drahe . Zamestnaj sa uz teraz a budes mat naskok :))

X5/X3 ma uz kazda slecna, byt tebou tak skusim E92 coupe v bielej farbe to je vacsi styl ;)

Netreba nepriamo vnucovat to co sa paci tebe niekomu druhemu. ked sa jej paci X5, alebo X6 tak preco nie? je to praktickejsie a ovela bezpecnejsie auto ako nizke coupe. BMW je BMW, pokazit sa moze ktorekolvek auto, ale BMW ma predsa aj svoje meno a nieco aj stoji a za tie penaize sa ocakava aj patricna kvalita, ktoru zatial BMW ma, nie sice kazde,a le ma. preto by som sa velmi nebal,a le ako uz tu niekto podotkol, ries to az o 2 roky nie teraz ! o 2 roky tu ani byt nemusime ;)
BMW G05 40i
BMW G01 M40i
BMW F15 40d EX
Ford mondeo mk4
BMW E91 318d EX
BMW F07 530d EX
BMW E61 530DT A/T EX
BMW e53 4,8is EX
BMW e53 4,6is EX
BMW e36 323i coupe EX
BMW e30 325i coupe EX
BMW e34 520iA sedan EX
BMW e46 323i sedan EX

dodoIPD
Auto: BMW
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 16. Augusta 2009, 21:41

Nechci takeho otca a makaj na seba a na sebe .. budes mat potom lepsi pocit ked si kupis za vlastne vlastne :)

Ja natom uz robim :-({|=

TiTAN
Administrátor
Auto: BMW 530d xDrive
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 16. Augusta 2009, 21:42

premazane od OT, vyjadrujte sa k veci :!:
Ex BMW 325TDS bostongreen [TiTAN's Diesel Supermachine]

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland
I choose to live, not just exist (c) James Hetfield

herri13
Auto: BMW E39 528i sedan
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 17. Augusta 2009, 10:12

Cauko, nemam sice skusenosti s X3 alebo X5, tam som sa este nedopracoval, ale mam starsie BMW a pracujem s dielmy na auta a nieje az taky velky rozdiel medzi BMW a inymi znackamy aut. Co som pozeral tak 10% - 15% vysie ceny, samozrejme vsetko zavysi od typu a rocniku auta.
Ale pozeral som ceny len tak ockom na X3 a napr. kotuce sa hybu od 80 do 130 Euro, stabilizacne tycky okolo 20 Euro a takto mozem pokracovat dalej.
Musis si uvedomit, ze pri BMW sa plati nielen za znacku ale aj za kvalitu a komfort.
Lepsie bude ak to budes riesit o tie 2 roky, mozno sa ti dovtedy zapaci ina znacka { co by bola ale skoda }, alebo iny model BMW.
A hlavne ak budes kupovat starsie auto, na co natrafis, mozes kupit auto co do neho nepychnes rok a mozes natrafit na auto v ktorom pomenis vela veci.
Vela stastia.
E39 528i Cosmoschwarz metalic - ex
E36 325i Brokatrot Metallic - ex
E36 318i Diamantschwarz Metallic - ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 227 neregistrovaných