no, takze som mal vymenenu elektriku motora - rozdelovac, zapalovacie kable, cievku, palec, .... v tom chyba nie je..
potom som vybral snimace (2 kusy) co su na prevodovke a jeden z nich bol buchnuty, k startu nepomohla ani zamena tych snimacov (maju rovnake seriove cislo)..
tak som skumal dalej a vymontoval som starter aby som videl stav kolika na zotrvacniku - ten tam samozrejme nebol, vid zrazka s cidlom na fotke jasne viditelna..
a teraz trosku k veci:
1. ako je mozne, ze doslo k zrazke kolika zotrvacnika s cidlom, ktore dovtedy drzalo a ktore drzalo aj po naraze?
2. aky dlhy musi byt ten kolik, aby mi do toho snimaca nenarazal ked ho tam znova dorobim? pohravam sa totizto s myslienkou tam ten kolik upne sprosto nalepit cez otvor, ktory mi vznikol pri demontazi startera - aby som nemusel davat von prevodovku a s tym suvisiace cinnosti..
3. ten kolik tam bol naskrutkovany povodne?
Za kazdu odpoved k veci budem vdacny.. Pripadne keby niekto z vas mal vymontovany zotrvacnik a vedel by mi vyfotit tu cast s kolikom, pripadne zmerat jeho rozmery.. alebo mi to nazivo niekde ukazat..