... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

manasml
Autor témy
Auto: BMW E36
Kraj: Trnavský

zadne silentbloky prednych ramien

Utorok, 11. Augusta 2009, 18:26

caute pani potreboval by som poradit chcem si vymenit zadne silentbloky prednych ramien na E36-ke drzia tymi dvomi srobmi o karoseriu, je to tazko vymenit??nemusim hadam kvoli tomu davat dole cele rameno ci ano??poprosim troska popis co a jako diki majstri...nechce sa mi zasa prosykat niekoho a pocuvat ako oni maju vela roboty a malo casu...dakujem
Naposledy upravil/-a manasml v Utorok, 11. Augusta 2009, 20:16, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
Miro528
Auto: E38 740i ´00
Kraj: Nitriansky

Re: zadne silentbloky prednych ramien

Utorok, 11. Augusta 2009, 19:04

Nenapisal si typ auta !!! Na E34 my to menili a bolo ich treba lisovat (vylisovat a nalisovat nove )
Jedine vtedy by si to nemusel asi davat dole ak existuje na to nejaky pripravok :-k
Ex BMW 740i ´00
Ex BMW 528i Touring ´97
Ex BMW 525i 24V ´91

RacerSK
Kraj: Bratislavský

Utorok, 11. Augusta 2009, 19:09

manasml napísal:
caute pani potreboval by som poradit chcem si vymenit zadne silentbloky prednych ramien drzia tymi dvomi srobmi o karoseriu, je to tazko vymenit??nemusim hadam kvoli tomu davat dole cele rameno ci ano??poprosim troska popis co a jako diki majstri...nechce sa mi zasa prosykat niekoho a pocuvat ako oni maju vela roboty a malo casu...dakujem

...nabuduce napis aspon o ake auto ide :smile: .......

....predpokladam ze mas e46 ......ak ano tak ramena nemusis davat dole ale musis dat dole taky ram pod motorom v tvare trojuholnika ......tie silenty sa dost tazko davaju dole z toho ramena , resp. ta kovova cast ked das dole tie dva sroby tak ide ajj sama ked je ten silent na sracku ale cast gumy ti ostava na ramene a to je zebava davat dole bez stahovaku :-k ......u mna sa pouzival stahovak. Nieje to taka strasna robota ,,,ale len ked mas na to spravne vybavenie a povedal by som ze najjvhodnejsie je mat auto na zdvihaku ako je v serrvice :-({|= na jame sa ti to bude blbo robit alebo len tak na malom zdvihaku na jedno koleso...EE [-X neviem si to ani predstavit :roll:

BJS
Auto: 530d xdrive
Kraj: Košický

Utorok, 11. Augusta 2009, 19:20

Dá sa to pekne nožom prerezať vonkajšia časť gumy od vnútornej, tú hliníkovú objímku dáš dole, zbytok gumy na ramene nožom alebo pílkou opatrne prerežeš a máš silač vonku. Z objímky zbytok buď opäť prerežeš, alebo ak máš kde, vylisuješ. No pokiaľ nedávaš POWERFLEXY, potrebuješ malý lis na nalisovanie nového. Dá sa to aj vo zveráku.
Boh miluje ateistov, pretože ho nezaťažujú blbosťami.
Ex 525tds E34 calypsorott - EX po šmerci
Ex 330xdaT E46 oxfordgreen II -EX nie je ďaleko
Ex 530daT E39 titanstriebro
535dx GT F07-Gita (ancikrist)
530d xdrive F11-Lojzička

manasml
Autor témy

Utorok, 11. Augusta 2009, 20:21

prepacte pani...nato som uplne zabudol napisat auto...uz som to dopisal jedna sa o E36...dik za rady...ja len dole to potrebujem dat a prelisovat si to dam...

Jannci
Auto: MB

Utorok, 11. Augusta 2009, 21:34

no ako pisali hore, povol tie tri sroby, co drzia puzdro o kasnu, potom jeden srob a das dole puzdro
potom stary silent rozrez, odvrtaj (ja som vrtal) obruc silentu ti potom vypadne (ked klepnes, ona je prerezana z dvoch stran)
novy silent stiahni s eskapaskou najviac ako ti pojde, natri s vazelinou, zober dlhy srob, dva plechy s dierou a lisujes. takto som to robil pred tromi tyzdnami.

manasml
Autor témy

Pondelok, 17. Augusta 2009, 17:33

dakujem vsetkym za rady, som to zvladol dokonca aj pripravok som si na to spravil, islo to ako po masle...a hned mam lepsi pocit z jazdy... \:D/

73miha73
Auto: BMW E46
Kraj: Žilinský

Sobota, 29. Augusta 2009, 12:04

Zdravim,ja som menil na E46 silenbloky,na stiahnutie a potom na natiahnutie som pouzil obyc.drevarsku svorku(po dlhom uvazovani,lebo je to tam nalisovane),len si davaj pozor pri uvolnovaní tych dvoch skrutiek,jednu sa mi podarilo odtrhnut co drzi ten silenblok a hlava mi ostala v gole,potom uz pomohlo len vyvrtat a novy zavit.Len pri demontazi som si vsimol vytekajucu tekutinu(olej?)ci to tam malobyt tak vela zdaru.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných