BMW_PB napísal:Neviete o niekom kto sa vyzna v E36 cabrio???...nejde mi elektricke stahovanie strechy-neviem ci je chyba v elektrike, v motore alebo v niecom inom (proste svieti mi kontrolka strechy na pristrojovke)diely si viem zohnat lacno sam-len ci by to niekto vedel....som z PB a neviem ci by si tu s tym niekto poradil....DAKUJEM ZA VSETKY ODPOVEDE!!!
Robil som to este predtym ako som objavil tento Tvoj problem tu.
Poviem Ti,ze prisaham Bohu ze ani sam neviem ako som tie motory na 10x zosuladil,ale chodi mi to uz(kontrolka strechy Ti nebude svietit,alebo bude len blikat kym nemas v poriadku tieto veci.Zosuladene dojazdy a motory)
Mne sa posrala sama od seba,ked zrazu z nicoho nic v polovici sklapania strechy sa mi zacal sklapat zadny dekel.
Okamzite som to vypol,lebo dekel mi isiel rovno oproti polozavretej streche a tak sa do nej zaprel,ze som to musel nasilu vypacit
a tym som pokryvil par mechanizmov...
No nechci to zazit,o kolko nerv.buniek som prisiel pri oprave.Komplet vsetko rozobrat-tiahla,lanka a ucit sa diel po dieli ako to funguje a co do coho ma kedy zapadat.
Ale urobil som.Nieco skusenosti som mal uz s Fordom co som vlastnil predtym a tam som si strechu aj opravoval aj menil sam...
Odvtedy ale sklapam strechu vzdy so stiahnutou ritou no uz sa mi to viac nikdy nestalo...
Ak budes mat nejake otazky,supni postu,mozno poradim,mozno nie...
Mozno Ti tam chyba len stava,to by chcelo pomerat...