... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

mmracing.sk

BMW_PB
Autor témy
Auto: BMW e36 320i CABRIO
Kraj: Trenčiansky

E36 cabrio - nefunguje elektricka strecha

Utorok, 21. Júla 2009, 10:19

Neviete o niekom kto sa vyzna v E36 cabrio???...nejde mi elektricke stahovanie strechy-neviem ci je chyba v elektrike, v motore alebo v niecom inom (proste svieti mi kontrolka strechy na pristrojovke)diely si viem zohnat lacno sam-len ci by to niekto vedel....som z PB a neviem ci by si tu s tym niekto poradil....DAKUJEM ZA VSETKY ODPOVEDE!!!

popi24
Auto: 320i cabrio E36
Kraj: Košický

Re: E36 cabrio - nefunguje elektricka strecha

Sobota, 10. Apríla 2010, 22:05

mne tiež nejde strecha ale nič mi nesvieti na palubke, na youtube je jeden link kde typek ukazuje ako zosuladiť motory strechy a veka strechy( ak to tak možem nazvať) ked ich vyhodis do zaberu pakou kt. je pod zadnymi sedačkami. a postup je taky že vyhodene motory dás späť do záberu (ked máš strechu dole tzn otvorene auto) zavreš veko strechy nedosadne ti uplne, stlačíš tlačítko zatváracieho cyklu strechy PRI VYPNUTOM KLUCI, to tlacitko drzis a zapnes kluc do druhej polohy (2kliky) po chvilke by ti malo pritiahnut nedovrete veko a zacat zatvarat strechu.

este som to neskusal ale v pondelok vyberam auto z garaze po zime a idem to skusit lebo ani mne nejde strecha. dúfam že to bude fungovať.

11mh11
Auto: BMW 320i cabrio
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 25. Apríla 2010, 20:43

BMW_PB napísal:
Neviete o niekom kto sa vyzna v E36 cabrio???...nejde mi elektricke stahovanie strechy-neviem ci je chyba v elektrike, v motore alebo v niecom inom (proste svieti mi kontrolka strechy na pristrojovke)diely si viem zohnat lacno sam-len ci by to niekto vedel....som z PB a neviem ci by si tu s tym niekto poradil....DAKUJEM ZA VSETKY ODPOVEDE!!!

Robil som to este predtym ako som objavil tento Tvoj problem tu.
Poviem Ti,ze prisaham Bohu ze ani sam neviem ako som tie motory na 10x zosuladil,ale chodi mi to uz(kontrolka strechy Ti nebude svietit,alebo bude len blikat kym nemas v poriadku tieto veci.Zosuladene dojazdy a motory)
Mne sa posrala sama od seba,ked zrazu z nicoho nic v polovici sklapania strechy sa mi zacal sklapat zadny dekel.
Okamzite som to vypol,lebo dekel mi isiel rovno oproti polozavretej streche a tak sa do nej zaprel,ze som to musel nasilu vypacit
a tym som pokryvil par mechanizmov...
No nechci to zazit,o kolko nerv.buniek som prisiel pri oprave.Komplet vsetko rozobrat-tiahla,lanka a ucit sa diel po dieli ako to funguje a co do coho ma kedy zapadat.
Ale urobil som.Nieco skusenosti som mal uz s Fordom co som vlastnil predtym a tam som si strechu aj opravoval aj menil sam...
Odvtedy ale sklapam strechu vzdy so stiahnutou ritou no uz sa mi to viac nikdy nestalo...
Ak budes mat nejake otazky,supni postu,mozno poradim,mozno nie...
Mozno Ti tam chyba len stava,to by chcelo pomerat...
Do Bratislavy jedine UAZ 469

187g
Auto: BMW E36 convertible
Kraj: Nitriansky

Streda, 25. Augusta 2010, 15:42

Cafte chalani. Ked ti nefunguje elektrická strecha, tak to viem spojazdnit. Mne nefungovala dva roky, dokonca aj mechanické veci chybali a teraz som si to opravil, uz viem ako na to. Keby si mal záujem zavolaj alebo napis na mail 187g@azet.sk, tel. 0905 716 114

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 4 neregistrovaní