... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
matyson
Autor témy
Auto: e84 X1
Kraj: Trenčiansky

E36/328 - Budiky automat?

Pondelok, 27. Apríla 2009, 10:21

autu to docista je.e!Budiky som uz spomynal ze vypinaju.Ale dame to dokopi,vypina budiky,ps.vypisuje:skomtroluj sistem vodi,(vsetko o.k.)nesvietia cuvacky(svietja) .Rychlost kurenia ide len 4ka (maual klima).Kontrolka platniciek svieti,samozrejme platne aj kotuce su nove.No a v sobotu to vsetko zabila klima,pustim klimu,samozrejme na 4 ked ina rychlost nejde,parada ako v chladnicke.Kur.a a mne horia nohi!Takze klima ide vzduch na vrch ako z mraziaka a na spodok horuci ako z pekla.A to som bol cez vykend triezvi takze to je realita.
Naposledy upravil/-a matyson v Streda, 29. Apríla 2009, 12:14, upravené celkom 1 krát.

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: ked sa zblazni e36 328

Pondelok, 27. Apríla 2009, 11:17

ked ti siel teply vzduch tak si asi klimu pustenu nemal a to ze ti ide do xichtu studeny vzduch nema nic spolocne s tym co mas nastavene na panely.
ak ti svietia cidla, asi ich tam nemas, popripade si nechal stare ked si menil dosticky.
Ohladom tej vody, tam to bude tiez cidlo, pozri si kabel, popripade samostatne cidlo, u palubky sme sa o tom uz bavili.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Re: ked sa zblazni e36 328

Pondelok, 27. Apríla 2009, 14:08

matyson napísal:
Kontrolka platniciek svieti,samozrejme platne aj kotuce su nove.

Nestaci len vymenit. Treba vymenit aj obe cidla. (teda ak si to uz neurobil)

matyson
Autor témy

Re: E36/328 - elektrika

Streda, 29. Apríla 2009, 11:57

kontrolka brzd uz o.k.bol to seknuti drot,teraz otazka budiky su neopravitelne,musim kupit druhe,ja mam automat,mozu tam ist aj z manualu?Na mojich je v strede aj daka zlta kontrolka ozubeneho kola,na manuali som to nemal.

matyson
Autor témy

Re: E36/328 - Vypina budiky

Streda, 29. Apríla 2009, 12:02

a jararak Klima je funkcna a zapnuta,cele auto chladi,len na soferove nohi,lave bocne okenne ,lavi celneho okna ide tepli.V cera opravene v servise,dnes zas ta ista zavada.Zajtra zas servir v ramci reklamacie.

jararak
Auto: skodofka 120l

Re: E36/328 - Budiky automat?

Streda, 29. Apríla 2009, 12:49

ako ti to opravili? mimochodom mas dvojzonova klima, to znamena ze tebe fuka 30 stupnov, kolegovi o pol metra vedla 16 stupnov, da sa aj to nastavit.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

matyson
Autor témy

Re: E36/328 - Budiky automat?

Streda, 29. Apríla 2009, 15:35

mam obe strany na minimum myslim ze to je 18stupnov,jedna strana kuri druha chladi.Uvidim co zajtra stim porobia.

array
Kraj: Banskobystrický

Re: E36/328 - elektrika

Streda, 29. Apríla 2009, 17:45

matyson napísal:
kontrolka brzd uz o.k.bol to seknuti drot,teraz otazka budiky su neopravitelne,musim kupit druhe,ja mam automat,mozu tam ist aj z manualu?Na mojich je v strede aj daka zlta kontrolka ozubeneho kola,na manuali som to nemal.

kontrolka riadiacej jednotky automatu. ked je pokazena elektronika prevodovky tak to svieti. mne len pri starte na chvilu.
s budikmi neviem ako to je. ked mas automat, mal by si kupovat veci podla kodu, takze na automat.

TBC

Re: E36/328 - Vypina budiky

Nedeľa, 28. Júna 2009, 00:29

matyson napísal:
a jararak Klima je funkcna a zapnuta,cele auto chladi,len na soferove nohi,lave bocne okenne ,lavi celneho okna ide tepli.V cera opravene v servise,dnes zas ta ista zavada.Zajtra zas servir v ramci reklamacie.

Mam ten isty problem s klimou - na stred chladi, na nohy hreje, a spolujzdcove okno tiez. Aka to bola zavada, resp. ako ti to opravili? Alebo daj kontakt a idem hned do servisu, lebo uz mi to leze na nerv..
Dakujem za pomoc.
* Z4 E85
† 318i E36
† 318i E30
Freude am Fahren

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných