Takze konecne sa mi podarilo kupit svoje prve bmw (vlastne aj prve auto)
Ked som sa rozhodoval jake auta kupit zistil som ze bmw ktore sa mi od detstva lubili niesu az take drahe. Nasiel som bmwklub a zacal silno citat... Tu sa ma ujal Jannci (ktoremu budu asi admini muset zvacsit schranku sukromnych sprav pretoze uz som mu ju celu zaspamoval
) ktory ma prvy raz previezol v bawe (ok isel som aj predtym v inych ale to boli len take odvozy z pajzlikov domov cize som to v com sedim moc nevnimal
) a po tejto jazde som vedel ze ziadne ine moznosti zvazovat ani nebudem
(este taka perlicka kym sme nasli bazar v nitre kde som bol pozret prve bawo co som zvazuval sme presli 75 km (tt-nitra normalna cesta 45 km)
auto bolo namozrejme na <> ) az nakonec soms janncim bol kuknut v nitre druhe auto ktore som o mesiac aj kupil... preco o mesiac? pretoze rodicia zrazu chceli silou mocou zabranit v kupe bmw tym ze mi chceli zrusit prispevok
tak som sa rozhodol vybrat co mam a oboznamil som ich s tym ze pojdem pozret a ak bude ok kupit dodoIPDovu 30cku .... reakcia nato bola ze mi teda radsi prispeju na 36 :)
Takze info o aute:
5/1995
e36 sedan Cosmoschwarz mettalic
M52B20 :)
abs, servo, automaticka klima,2x airbag, LAKTOVKA (super vec)
Prikladam fotecky kere su zatal fotene len mobilom ale potom pribudnu dalsie .. na aute je este dost roboty, pochadza z rakuska pred rokom doveze na Sr predchadzajuci majitel sa moc nestaral napr olej VAToil 10-40 kereho jednak bolo v aute malo (trochu pod carku), gumy TIGAR alebo jak sa ty srbske k*rvy volaju vzadu a dovnutra zesuchane matadory vpredu atd.... ale motor by mal byt dobry brzdy tiez .... podvozok pojde asi cely postupne novy, servo tiez alebo na repas, a potom vela blbiniek typku vyjazdeny motorcek zentralu na kufry, tesnenie vodicovho okna, radio treba kupit, tesnenie vodicovho okna lista pod predne sklo atd ... na to asi zalozim vlastny topik :)
Este by som sa chcel opytat majitelov 320 aky maju volnobeh a ci sa mi stane ze pri plne vytocenom serve chce motor zhasnut?
Inak prisiel som s napadom spravit auticku taky dennicek mna napriklad vzdy zaujimalo co obnasa servisovanie e36 tak snad to niekomu aspon trochu pomoze :)
day 0 25.3.09
4,5 hodiny statia v snore koli srotovnemu prve skoky pri rozbehu hura tt zaciname objavuvat vady je to sranda
treba mat volant natoceny o trosku dolava aby islo rovno otazka je ci je nakrivo volant (kery bude treba dat dole a premazat ale asi to dam znamemu nech mi airbag neurobi za pomoci mojej hlavy v strece dieru na siber
) alebo to je tymi ***** gumamy alebo geometria
day 1
Doliatie oleja serva zial nepomohlo vybavenie poistky cez Skypca ktoremu tymto moc dakujem cez telefon vybavil komplet poistku takze este raz moja vdaka a odporucam
day 2
Vymena oleja VAToil isel nenavratne do kybla a nahradil ho novy mobil 5-40 aj s filtrikom motor ide o nieco tichsie a krajsie
day 3
dofukanie Tigara vlavo vzadu stihol cez ventilek vyfuknut skoro celu atmosferu za 2 dni (esteze day 4 budem ukoncovat kupovanim novych gum
)
day 5
nahodene nove gumy auto ide tichsie a zmizlo take zvlastne hucanie co somsi mylel ze je lozisko v prdeli a este aj dar od boha kamarat mi volal ze na vrakaci je naky baworak bola to solidne ohlodana 316 ale super stav inderieru ale sedacky chceli za 100 cosa mi zdalo moc koberec krasny ale naky ***** ho rozstrihol pri pake a pod sedanu a tapce tez krasne ale zas naky ***** zlomil spolujazdcov ale aspon mam hadicku do sostrekovacov origo takze akvariova ideprec a este aj tesnenie dveri vodicovych takze konecne bude v aute tichucko :)
day8 konecne origo hadicka do ostrekuvacov...
day9 meeting so skypcom super chalan odporucam a rano zaujimava vec pri zehratom motore na neutrali mi zacali skakat otacky az umrel nakonec ale zas ide normalne asi lambda si to pyta
day 11
nohodene nove smerovky .. niesu uplne biele ale ani tak dymove jak som si predstavoval ... coskoro foto
day 14
nove svicky a palivovy filter .... nekdo mi vymenil motor
fakt je to poznat dik patri cowonovy a jeho 2 kamaradom ... fakt je to poznat
day 21
V dvadsiaty prvy den co sa stalo?
auticko sa doj**alo