... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

dubar
Autor témy

Kontrola originality

Piatok, 9. Januára 2009, 10:58

:?: Vie niekto kde vsade je vyrazeny VIN kod na E34? Existuje taky algoritmus ako maju vozidla vw ze sa da VINko zlozit z udajov vyrazenych na pevnych castiach karoserie? :roll:

Užívateľov profilový obrázok
ras11
Auto: BMW 650i
Kraj: Prešovský

Re: Kontrola originality

Piatok, 9. Januára 2009, 12:48

dubar napísal:
:?: Vie niekto kde vsade je vyrazeny VIN kod na E34? Existuje taky algoritmus ako maju vozidla vw ze sa da VINko zlozit z udajov vyrazenych na pevnych castiach karoserie? :roll:

musis pogooglit a najst si to, pripadne otvor nejaky servisacky program - vivid workshop a tam si najdes kde mas hladat vin.
Co sa dekodovania vin tyka, ked otvoris "bmw vin dekoder" ktorych je plny internet, zadas tam vin tak ti vypise konfiguraciu vozidla od vyroby (co to bolo, aky motor, prevodovka, karoseria atd)... nic ine nepoznam. Na kontrole originality maju svoje metodiky vratane popisov kde ma byt vin a vsetky stitky vratane foto ako maju vyzerat, aj ked ta ich databazu tiez nebude uplne koser v niektorych pripadoch...
BMW 650i, Audi Q7 ex: Jaguar XKR, BMW 330xd, BMW 520d e61, BMW 528i + 23 next...
http://www.comair.sk V zdravom dome zdravý vzduch...
http://www.gardensystem.sk

Užívateľov profilový obrázok
Zelo ZH

Nedeľa, 11. Januára 2009, 12:39

No pokial viem tak E34 to mala este postarom. VIN pod sklom a stitok z vnutra praveho blatnika.... nikde inde ziadne cisla, bol som s mojou E34 na KO a po kontrole som kukl kde vsade mi nalepili tie znamky a pri ziadnej nebol ziadny dalsi identifikacny znak
BMW E34 540i 6q Saloon M paket
V8 FOREVER
BMW E24 635 CSi
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní