... všetko o BMW ...

PetoK napísal:IBS je stare, povodne ? Odpoj ho z BSD na skusku, velakrat som to menil
TT-SIMIK napísal:Okeej.ale preco potom niekedy ked vypne nejde vobec nastartovat a len toci a neodpali..vtedy vyhodi na displayi velku kontrolku polovyfarbeneho motora..ked pockam potom tak 20 min alebo ked odpojim na 1min baterku tak po opatovnom pripojeni baterky auto nastartuje bud hned normalne alebo tak ze nereaguje na plyn a vtedy zapise aj skrtiacu klapku..ale v chybach ktore vyhodi nebolo zapisane prepetie ani podpatie ..v piatok sa s tym idem hrat tak pozriem co za chyby to presne vyhodi..plus este v strome rj mi pise ekps ze nekomunikuje ale sranda je ze ekps ja v mojom aute vobec nemam .mam len klasicke cerpadlo podavacie.Tak si si odpovedal….ak odchadza alternator a hodi spicku moze vypnut motor….To ne prave prepetim sprevadzane a dsc na to reaguje vzdy najviac….

TT-SIMIK napísal:Kontroloval .nejde ani iskra ani palivo..ako by dme nepustila vstrekovace a palivove cerpadlo..a ked vypina motor tak cvaka aj relatko na palivove cerpadlo..relatka vsetky vymenene aj rele dme aj vstrekov a cerpadlaNo tak to potom lepsie hladat,lebo ked toci a neoodali na benzine a ide iskra a palivo(kontorloval si??) tak potom jedine vzduch….skrtiaca klapka napr