... všetko o BMW ...

Moderátor: voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Peterkaplar
Autor témy
Auto: Bmw 530xd F11
Kraj: Banskobystrický

F11 nefunguje CIC, head up, chyba SOS call

Piatok, 4. Októbra 2024, 11:01

Ahojte, ráno som išiel do roboty, všetko fungovalo, večer už pri naštartovaní nefungovalo- nejde zapnúť rádio, navigácia, je komplet čierny displej, nefunguje head up, a na palubáku mi vyhadzuje SOS call emergency failure… nahodil som to na diagnostiku a mám tam 4 hlášky E07C14 27Ah NAV_GRAPH_SYNC(including kill-all):failure
E07C13 (348h,navigation graph mathch): failure
E07C09(34Ch, Navigation Gps2): failure
E07C0A(34Eh,Navigation System Information) :failure

Ako prvotne ma napadlo vymeniť poistky, tiež ale som nevedel ktorú/é, tak som hľadal cez zahraničné videá/fóra… no nič nepomohlo, napadlo ma ešte vybrať celý head unit a vymeniť poistku ale tiež bez výsledku. Pri hard resete rádia počujem že sa akoby vypne celý systém vydá to taký zvuk na sekundu akoby cd prehrávač sa roztočil, ale obrazovka ani zvuk rádia nič. Už som z toho zúfalý púštať hudbu v aute na jblku ](*,) . Bavil som sa s TTsimik cez instagram, ten mi povedal že môže byť na chybe to že odišlo celé headunit… ale tieto chybové hlašky ešte nevidel. Stretol sa už nikto s niečim podobným? Mám kúpiť celé CIC alebo mohol odisť harddisk? Čo obnáša kódovanie toho? Resp. Je šanca že som nevymenil dobrú poistku? Alebo sa nájde niekto kto to vie opraviť?

Voprad ďakujem za pomoc

PetoK
Kraj: Žilinský

Re: F11 nefunguje CIC, head up, chyba SOS call

Piatok, 4. Októbra 2024, 12:54

Preco to riesis na nete, IG, forach atd., ked sa tomu nerozumies? Fakt si tak naivny, ze si myslis ze to opravis vymenou poistky? Odvez to niekam, kde sa venuju BMW a maju patricne vybavenie... a necitaj to hrackarskymi diagnostikami... moze byt HW problem priamo v headunit, popr. iba SW, alebo aj nieco dalej vadne na MOST zbernici... ale to by sa rozbehol aspon monitor...

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 14. Októbra 2024, 12:27

Chyba bola zaujimava, Combox nedostaval dostatok stavy, presnejsie na pine 2 som nameral 0,5V, cize niekde je poskodeny kabel. Natiahol som ako workaround novy kabel z HIFI zosilovaca a vsio je momentalne funkcne. Zmazali sa chyby lebo kafas, sa rozculoval ze nevidi budiky, budiky ze nevidia combox, cic nevidelo nic z toho, proste baby na trhu.
Otazka teraz, ma f11 nejake seriove miesto kde sa to babre? mam totiz na dvore dalsiu f11 kde je podobny problem ale tam su pre zmenu poskodene kable k mikrofonom + kabel z airbagovky pre aktivaciu volania. Nieco ako na e90 kde je spoj pod odlozenim na nohy ktory prehniva.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Peterkaplar
Autor témy
Auto: Bmw 530xd F11
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 14. Októbra 2024, 12:30

Super robota ďakujem ešte raz👆

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Pondelok, 14. Októbra 2024, 18:23

Ano tak napajanie treba vzdy ako prve pozerat…Ja som pred mesiacom menil celu cic ta proste skapala na komplet v F11…
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Piatok, 18. Októbra 2024, 20:07

deje sa, jednoducho technologia ma dobrych 16rokov a niekolko ich mam odlozenych na diely, ale nateraz je rentabilnejsie zohnat druhy jazdeny kus a ten sparovat.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní