... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
mitocross napísal:ĎakujemChod do BMW. Dozvies sa, ze ano, vztahuje. Ale ze EGR komponenty su prudko nedostupne, diely chodia vo vlnach a montuju ich autam, ktore su v poradi.
Zatial ti aspon mozu skontrolovat EGR chladic, ci nie je poskodeny - tam by ti hrozil poziar...
Observer napísal:Pozri podľa VIN tu:Mozete prosim uviest rocniky aut, na ktore by sa zvolavacka mala vztahovat.
Ked som zadal svoj VIN pre G30 LCI, vybehla hlaska, ze pre vozidlo nie je ziadna otvorena servisna akcia.
mitocross napísal:No, volal som do LionCar v BB, nemajú náhradné diely a ani nemali, poradovník neexistuje a čo sa týka kontroly chladiča to nerobia len v rámci servisu. Skvelé, teraz sa strachovať či ti nezhorí fároChod do BMW. Dozvies sa, ze ano, vztahuje. Ale ze EGR komponenty su prudko nedostupne, diely chodia vo vlnach a montuju ich autam, ktore su v poradi.
Zatial ti aspon mozu skontrolovat EGR chladic, ci nie je poskodeny - tam by ti hrozil poziar...
Maxim2011 napísal:Zaujimavy pristup...No, volal som do LionCar v BB, nemajú náhradné diely....
Ale ponúkli mi možnosť, že si u nich môžem nechať auto kým nedostanú súčiastku ale može to trvať aj pol roka a v tom prípade mi vyúčtujú parkovné
Toto je neuveriteľné![]()
![]()
Observer napísal:No tak asi na tvoje sa nezvťahuje. Máš šťastieNo, ved presne tam som to aj pozeral...
pisu, ze ziadna zvolavacka ani otvorena servisna akcia...
Prave preto som sa pytal, ci sa tyka iba pre-LCI G30
Screenshot 2023-06-19 at 10-15-11 BMW Rückrufe.png
Maxim2011 napísal:..zatial. Lebo nemaju dost EGRiekNo tak asi na tvoje sa nezvťahuje.
voMacK napísal:Podľa mňa sa na jeho auto nebude vzťahovať, lebo ani na moje nemajú a zvolávačka je....zatial. Lebo nemaju dost EGRiek