veru jaro..... spravodlivost si ta raz najde :) co uz.... bmw zacalo robit agresivnu politiku. To nie je vsak to najhorsie, vela veci zacali robit naprd. Napriklad aj auta.....
citron je meno ci prezyvka? tak to neviem kto to je, ale myslim ze som to uz pocul. Ak je problem len v pristupe a co sa tyka odvedenej roboty, ta je v poriadku, tak to je ten lepsi pripad. Snad nie kazdy mechanik musi byt aj psycholog.... Preto maju autorizovane a ine vacsie servisy aj prijimacich technikov, to su ti, ktori robia s ludmi a su nato skoleni, a ti co robia s autami, su vzadu schovani na dielni, co najdalej od zakaznikov, aby ich nepokusali do krku....

Ak to mas v jednej osobe, tak casto sa stane ze bud je mechanik prijemny, s vynikajucim pristupom a pracu dodrbe, alebo spravi robotu poriadne a kvalitne, ale sprava sa ako hovado.... Proste bud "nas zakaznik, nas pan" , alebo "nas zakaznik, nas keket". Stavim sa, ze ak by v autorizovanych servisoch neboli kravatovi prijemni prijimajuci technici ako "firewall" medzi mechanikmi, polka majitelov drahych vozidiel by uz chodili s pozasivanymi hlavami od stretov s nahodne lietajucimi vidlicovymi klucmi velkosti 32-36 apd.... Trochu som sa nechal uniest mimo temu

No vsak ale kolega dostal uz tip na minimalne 3-4 servisy vo svojom okoli, kde mu to budu vediet spravit, takze problem by mal byt vyrieseny. Ovsem pokial tam nepride s igelitkou so suciastkami na vymenu rozvodov co kupil na aliexpresse v povianocnej zlave a nebude sa dozadovat, aby mu to niekto za 5eur/hod poskladal, nastavil a dal mu nato este aj zaruku 150tisic kilometrov....

Lebo dalsi z dobrych servisov sa potom moze dostat do nevole ludu kvoli tomu, ze ho niekto poohovara za jeho pristup..... zasa som sa nechal uniest. Boha tie moje nocne smeny su malo produktivne a plne vselijakych sialenych hypotez.... to je pristup.... cas ist spat...