... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
RACERMAN napísal:mimo temu...kamos co uvedene auta predaval odporucal si zajednat k predanemu auto rovno odtahovku![]()
![]()
mal skusenosti ked auto nove nezaslo 200km
![]()
predaj to prec
undy napísal:so servisom u nás nie je problém ako som písal vyššie, ide mi skôr o to, či je vôbec možné, aby sa motor jednoducho zadrel bez predchádzajúcich varovných príznakov, fakt som kontroloval vodu, olej aj viečko 2 týždne po výmene oleja a rozvodov. Skôr sa len chytám slamky, či existuje nejaká súvislosť s tou výmenou rozvodov, ale nič mi nenapadá. Určite nemienim dať do toho 10000 za nový motor, ak ani neviem nič viac o diagnostike, prišiel mi mail, ktorý mal jeden a pol riadku zo servisu, aj to písala nejaká žena. Možno to bude nejaká šálka kľuky alebo niečo podobné, pre servis je to stuck engine...
undy napísal:ano je mozne, otcovi tiez tak umrel motor z nicoho nic na dialnici. Mal 120 000km. Pricina - longlife interval na 30 000km. To moze byt aj u teba, pri longlife predchadzajuceho majitela sa v motore nausadzalo vela bordelu, ty teraz menis naopak casto (3krat za 25000km) tak sa mohla nikde uvolnit usadenina a pohroma je na svete.so servisom u nás nie je problém ako som písal vyššie, ide mi skôr o to, či je vôbec možné, aby sa motor jednoducho zadrel bez predchádzajúcich varovných príznakov, fakt som kontroloval vodu, olej aj viečko 2 týždne po výmene oleja a rozvodov.