Piatok, 11. Mája 2018, 03:51
V apríli sa už niektoré veci začali brať vážnejšie :) Dostal som nové sviečky, už tak nesmrdím za benzínom a moje letné kolieska majiteľ predal aby bolo na emisnú a iné veci, bol čas teda pozháňať druhé lebo na plechoch som vyzeral hrozne. Kolieska sa podarilo zohnať rýchlo, síce s menšími gumami, tak som zo začiatku vyzeral komicky ale všetko sa riešilo za pochodu :) Ešte v ten deň som dostal ku kolieskam aj stredové krytky. Majiteľovi však stále behalo hlavou čo s tou výškou, lebo 16ky asi neboli s nízkoprofilovými gumami šťastné riešenie. O týždeň neskôr som dostal dopredu športové tlmiče a znížené pružiny AC Schnitzer, zadok ostal pôvodný lebo sa budeme onedlho sťahovať a potrebujeme naložiť kufor :) Dostal som aj M predný nárazník, 2 týždne bol nahodený len tak bez farby, no presne dnes mi ho už namontujú po lakovaní :) Keď som už mal pekné kolieska a majiteľ mal nudný voľný deň, dostal som novú farbu na brzdiče, lebo po očistení ostali ružové a jeden bol dokonca bez farby. Vzhľadom na to, že môj majiteľ je totálne pošahaný a 3x spadol na hlavu, tak miluje krikľavé farby. Takže na rozdiel od bežnej červenej alebo čiernej som dostal na brzdiče zelenú farbu v kombinácii so žltou, viem niekomu sa to páčiť nemusí ale môj majiteľ je z toho paf :) Predvčerom sme sa pustili aj do čalúnenia stropnice. Bola béžová, špinavá a hlavne celá odtrhnutá. Lenže čo s tým keď za druhú stropnicu pýtali 100€ a alcantara by tiež vyšla podobne a peňaženka už po nárazníku a podvozku začínala plakať. Na prechádzke so sestrou po obchodoch dostal majiteľ totálne šialený nápad. Našiel v KIKu jemnú deku za 2,99€, kúpil dva kusy a k tomu jeden veľký chemoprén. Hej viem je to smiešne, ale na druhý deň už bola „nová“ stropnica v aute a na počudovanie vyzerá super, už sa dokonca inšpiroval aj kamarát s podobným problémom. Na teraz toľko, zajtra ideme na komplet preleštenie karosérie a budúci týždeň dostanem nové predné kotúče a doštičky. Mali byť už dnes ale balík nedorazil, bohužiaľ :)
-
Prílohy
-

-

-

-

-

-

-