Keďže 540i išla do sveta, tak som si musel nájsť za ňu adekvátnu náhradu. Čoraz viac zisťujem, že som spravil dobre a nekúpil nejakú E53 alebo dačo podobné.
Voľba nakoniec padla na E61. Bral som ju od kamaráta, ktorého už nejaký ten čas poznám a vedel som čo na ňom urobil a ako dobre sa staral. To auto sa mi strašne páčilo už keď ho kúpil, hlavne kombináciou farby, interiéru a výbavy a nielen ja som ho už dávnejšie lámal aby ho predal

Po čase sa podarilo a deň po predaní E39 sme sa dohodli.
Niečo k autu : 530d LCi v továrenskom pakete, ževraj vo veľmi ojedinelej farbe Tiefsee Blau a Naturbraun kožou. Je to január 2009 (už je tam CIC) a prvý majiteľ sa dobre vybláznil na cenníku keď to kupoval. Vyškrtal tam skoro všetko, chýba tam len pár vecí. Okrem chladených sedačiek a vyhrievaného volantu mi tam nemá čo chýbať.
Je tam Comfort Access, Softclose, HUD, ACC stop&go, Nightvision, Adaptive Headlights, Lane Assist, Active steering, Hydrokufor, Webasto, Sun protection glazing atď. Proste hafo vecí, s ktorými sa môžem zabávať

Čo sa týka plánov do budúcna, starať sa, aby slúžilo minimálne tak dobre ako bývalému majiteľovi. Technicky tomu nič neni, jedine treba kúpiť zimáky, keďže už sú tvrdé a možno po zime predné brzdy, keďže bývalý majiteľ mi povedal, že to už nebrzdí tak akoby malo

Vizuálne asi nič, možno kúpim tie 2 rebrové ľadviny dopredu, vcelku sa mi to páči, ale už teraz je to auto tak pekné ako je. V pondelok idem na Klientské, tam modrinka dostane už BL značky.
Fotky nemám ešte žiadne poriadne, mám len kamošove, tak pre predstavu ako to asi vyzerá.