ono ja som dával všetky diely na auto len lemforder alebo meyle HD,konkretne na značku toho uloženia si nespomeniem,horné uloženie tlmiča aj tlmiče som menil pred 3 mesiacmi,bilstein b4 a uloženie lemforder.. nikdy som nedal na auto žiaden lacný šrot,diely som vždy riešil cez martina,zakaždým bola 100% spokojnsť,takže ak by mal človek objednávať blbý diel ako je obyčajná guma,lebo je to len kus gumy a nič iné,tak keby aj toto by mali ludia objednávať priamo v bmw,tak potom zbohom... samozrejme,že sa stotožnujem s názorom,že je kopa dielov,ktoré treba na auto dávať OEM,ale u mna su to skor veci ako rozvody,turbo,olej do automatu,brzdové kotuče a tak dalej... ale nevadí,skusim sa s tým pohrať a dám vedieť,čo som zistil... :) uvažovali sme aj o predaji,ale rozhodli sme sa,že si auto necháme,lebo nám nikto nedá za starú e46 15 ročnu viac ako 3000eur a ked si spomeniem,že len cena posledného servisu v decembri bola polovica z tejto sumy,takmi je až zle

chcelo by to už niečo novšie,spomínam si,že si raz aj ty spomínal,že hladáš novšie auto,ako to potom dopadlo? ostal si pri e46 ?