... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

mmracing.sk

Papaghigh
Autor témy
Auto: e92
Kraj: Banskobystrický

Výmena radia z 1din na 2din SOS

Štvrtok, 7. Júla 2016, 12:37

ahoj vymenil som radio za 2din vsetko Ok až na to ze na palubaciku preskrtnute SOS svieti oranžovo co s tým ? Ďakujem

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: Výmena radia z 1din na 2din SOS  Topic is solved

Nedeľa, 10. Júla 2016, 20:56

Nikto nevie ake radio za ake si vymenil lebo slova "radio"  a "2din" je siroky pojem.
Ale kedze mam neskutocnu domyslavost, tipnem si ze si vymenil radio professional za  nejaku cinsku dvojdinovu haraburdu.
Tym padom si odpojil MOST konektor, ktory ma na optickej sieti aj jednotku TCU ktora obstarava telefonovanie (bluetooth) a aj ine sluzby vratane SOS. Takze teraz samozrejme nefunguje a ani nebude. Jedina moznost je odkodovat cele teleservices, telefon apd. 
Este jedna dobra rada, to povodne radio si urcite nechaj. keby sa ti stalo ze niekedy pojdes na servis do BMW alebo za hocikym inym a bude sa v aute napriklad menit nejaka jednotka ktora vyzaduje nakodovanie, naprogramovanie apd, tak tam to radio budes musiet strcit naspat. Inac sa ta diagnostika dalej z miesta nepohne.....

Papaghigh
Autor témy
Auto: e92
Kraj: Banskobystrický

Re: Výmena radia z 1din na 2din SOS

Piatok, 14. Októbra 2016, 09:38

Ahoj ano mam tam od Číňanov radio... a napojil som vsetko co bolo potrebné spárovať zariadenie s rádiom nieje problem viem volat aj priať aj počúvať hudbu jediná vec je ze po naštartovaní motoru zasvieti SOS preskrtnutu ikonku

PetoK
Kraj: Žilinský

Piatok, 14. Októbra 2016, 09:45

Raz nepochopim ako niekto dokaze vymenit original spickove radio v vybornymi parametrami za takyto sikmooky srot s otrasnym prijmom atd.

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 16. Októbra 2016, 13:34

Papaghigh napísal:
Ahoj ano mam tam od Číňanov radio... a napojil som vsetko co bolo potrebné spárovať zariadenie s rádiom nieje problem viem volat aj priať aj počúvať hudbu jediná vec je ze po naštartovaní motoru zasvieti SOS preskrtnutu ikonku
Potrebujes dat odkodovat povodnu vybavu bmw telematics

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných