... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
popo napísal:Ono čerpadlo odýde aj vtedy keĎ sa jazdí často na rezervu,lebo vtedy ťahá z nádre bordel a proste umre.Vlastná skúsenosť(ale nie u BMW)
alfi666 napísal:Toto znie ako riadna blbostlebo kazde cerpadlo ma vstup s nasavaci filtrom az na spodku nadrze... cize logicky z toho vyplyva, ze stale nasava zo spodku nadrze
...
Myslis, ze cerpadlo sa ponori hlbsie ked je menej benzinu?
popo napísal:BMW má vlastne čerpadlo v nádrži,ja som mal vtedy mimo nádrže
Jannci napísal:Necistoty, ktore plavaju sa vacsinou drzia pri okraji nadrze (ked sa hladina hyba) To mas ako s pivom, ked ti tam padne muska a s poharom hybes, tak vzdy ta muska ostane pri kraji pohara. Tak aj v nadrzi sa ti plavajuci bordel drzi pri stenach. A ked ti hladina klesne na neaku nizku uroven, tak ju cerpadlo moze vcucnut (kedze prietok sustavy u aut je od 2000-3000 l/hod) tak tam vznika pekny vir.
Peped napísal:To čerpadlo sa môže pokazit ak sa jazdí často na rezervu a to preto lebo nieje cele ponorené a nechladí sa tak ako by sa malo.
Jannci napísal:Cisto z fiziky. Necistoty, ktore plavaju sa vacsinou drzia pri okraji nadrze (ked sa hladina hyba) To mas ako s pivom, ked ti tam padne muska a s poharom hybes, tak vzdy ta muska ostane pri kraji pohara. Tak aj v nadrzi sa ti plavajuci bordel drzi pri stenach. A ked ti hladina klesne na neaku nizku uroven, tak ju cerpadlo moze vcucnut (kedze prietok sustavy u aut je od 2000-3000 l/hod) tak tam vznika pekny vir.
ale ako som povedal, je to cista teoria a postreh
alfi666 napísal:Toto znie ako riadna blbostlebo kazde cerpadlo ma vstup s nasavaci filtrom az na spodku nadrze... cize logicky z toho vyplyva, ze stale nasava zo spodku nadrze
...
Myslis, ze cerpadlo sa ponori hlbsie ked je menej benzinu?
plavcik26 napísal:tu nejde o dve kila na filter, skor som chcel zistit dovod zlyhania cerpadla, snad to bolo len opotrebovanielebo palivovy filter som mal novy, ale aj tak som ho vymenil