... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
madxface napísal:Najlepsim riesenim pomer cena vykon je WAZE0€ + mobilny internet.
90% zalezitosti ti to vyriesi, nepomoze ti len s radarmi na odjazde.
S tym maju vsak problemy aj najlepsie antiradary. K tomu treba aj antilaser v predu vzadu, celkovo inesticia cez 3k € a uspesnost mozno 98%, co velmi nema zmysel kedze to nie je 100%.
A to ani nehovorim o odlisnej legislative v kazdom state EU, kde je to na hrane. Lebo aj napriek tomu, ze tie zariadenia maju bezpecne funkcie premazania sa, auto ti mozu zhabat kvoli dokazovaniu na par dni tak ci tak.
miso_525d napísal:Čo sú prosimta "radary na odjazde"?
madxface napísal:Radar na prijazde (Detekovanie v stovkach metrov) - proti smeru tvojej jazdy = typicka trojnozka alebo stacionarny radar alebo oproti iduci mobilny radar, najcastejsie na okreskach
Radar na odjazde (Detekovanie v desiatkach metrov) - v smere tvojej jazdy = predbehnes kobru na dialnici alebo ta kobra dobehne alebo trojnozka v smere jazdy (u nas sa nepouziva, lebo aj policajti maju menej casu ta zamerat)
TT-SIMIK napísal:S tymito spolupracujem.....povodne som chcel do auta aj ja,urcite si to do auta dam,len teraz som buchol par € do firmy,tak na taketo nezostalo.....Spolahlive to je podla mna najviac,preto je to aj najdrahsie da sa povedat...
http://www.bezpokut.sk/www/index.php
madxface napísal:Najnovsi Stinger verzia VIP stoji do 3000Eur podla doplnkovych modulov, antilasery idu od 800 do 1500Eur podla poctu senzorov.
Je dolezite pozerat ceny u SK/CZ predajcov a sledovat, ci upravuju pasma detekcie nasich radarov. Starsi model Stingeru bol lacnejsi, do 2k Eur.
Ako som pisal uz v prvom prispevku, vzdy to bude investicia nad 3k a to je celkom dost :)
miso_525d napísal:.... teraz ked Kalimu totalne jebe a bude 200-300 aktivnych radarov po slovensku tak ja nemam nervy chodit po dialnici 120 a po okreske 85 aby ma nahodou nejaky radar nezmeral....