... všetko o BMW ...
Gabo10 napísal:Za tú sumu by som si predstavil lepší motor než 18i aj napriek tomu že je to FL
Gabo10 napísal:Nehovorím že 105kW je málo len hovorím že za tú cenu by som našiel už aj 6 valce
Kupuješ prvé BMW tak ti rovno napíšem že 16i,18i sú dosť nechcené typy motorov v e36,e46.Tá 20i je na tom lepšie ale stále je považované za "Nejde a žerie" spôsobené je to najmä tým že spotreba medzi 20i a 30i sa líši max o 1,5 litra ale výkon je dosť rozdielny
Chcel v rýchlosti nájsť nejakú benzínovú e46 za fajn cenu ale slovenský trh je na tom biedne čo pozerám
Gabo10 napísal:Nevtipkujto už radšej jeffriho 318i to aspon vyzerá
Aký máš rozpočet celkovo?
predaj-auta-bmw/bmw-e46-320i-m54-170ps-t104191.html tu máš názory..chlapec to za tú sumu predá iba vtedy ked to bude veterán
Gabo10 napísal:Rozpočet máš pekný tak sa neponáhľaj a radšej počkaj 2-3 mesiace na lepší kus :)
V aktuálnej ponuke som našiel iba 2 ako také autá nad ktorými by som chvíľu uvažoval ale nakoniec by som ich zrejme nekúpil tak sem ani nepošlem
Dodozz napísal:na take auto ake ocakavas, vo velmi dobrom stave a zachovale sa caka aj pol roka aj viac, z pravidla casto nieje ani na internete, vacsinou ked auto poznas a predava ho tvoj znamy, inak ti ho vyfukne iny kto o takom aute vie. Vela stastia pri hladani a stastny novy rok
![]()
Fajn, tak si teda vyčkám na ten správny cukrík..
Dodozz napísal:
![]()
Fajn, tak si teda vyčkám na ten správny cukrík..
k33p napísal:na take auto ake ocakavas, vo velmi dobrom stave a zachovale sa caka aj pol roka aj viac, z pravidla casto nieje ani na internete, vacsinou ked auto poznas a predava ho tvoj znamy, inak ti ho vyfukne iny kto o takom aute vie. Vela stastia pri hladani a stastny novy rok
sandrito napísal:
Tak to sa načakaš.....