... všetko o BMW ...
PetoK napísal:Nebud cvok,manzelke kup radsej nieco solidnejsie, novsie a bezpecnejsie...
Saurus napísal:
Prečo? Podľa mňa sú E46 v porovnaní množstvom moderných lacných áut v solídnosti a bezpečnosti ešte stále ďaleko vpredu. Navyše to má byť fakt len auto do mesta, na ktorom spraví možno 6.000km ročne, takže toto mi prišlo ako celkom vhodné. Za tú cenu nič lepšie nekúpim a viac sa mi do toho investovať nechce...
jurkyLE napísal:
tak hele, E46 nie je daleko vpredu ani blizko vpredu ani nijako inak vpredu v bezpecnosti v porovnaní s novsimi autami.....a ze sa ti nechce investovat? ver mi ze budes...tak ako pisali chalani, najdi si nieco ine, aut je na trhu po kktto jej radsej kup pekneho compacta E46 v tej cene do mesta
upir156 napísal:Tak 46-ká je zlá, ale compact Dobrý? Príde mi to ako z kaluže do blata.
sandrito napísal:Neblazni tu e46 nekupuj. Aby to bolo o.k. tak do toho budes musiet vela nasypat. Manzelke kup maleho swifta je to spolahlive a nema sa co dokazit. Jednoduche svizne auticko nenarocne na prevadzku. A budete vysmiaty...
Saurus napísal:
O tom Swifte som tiež svojho času uvažoval, dokonca o novom, keď bola akcia, nie je ale staré bávo bezpečnejšie, ako nový Swift?
Saurus napísal:nie je ale staré bávo bezpečnejšie, ako nový Swift?
jurkyLE napísal:http://www.euroncap.com/en/results/bmw/3-series/15538
http://www.euroncap.com/en/results/suzuki/swift/11026
medzi tymi autami je generacny rozdiel 10 rokov a jedna sa o uplne rozdielne triedy
sandrito napísal:
Tak pozri. Podla mna je e46 ovela bezpecnejsia ako swift. Ale pri kupe auta musis mysliet na prevadzku to znamena spotrebu, co stoji servis aby si tu 46-tku udrzal v dobrom pojazdnom stave. Samozrejme je bezpecnost dolezita, ale je tazko povedat ci ta e46 ochrani lepsie ako swift, lebo stat sa moze hocico to neovplyvnis. Ale swift je oproti e46 detske auticko kde sa ti nema co pokazit a ked aj nahodou za par korun to opravis a jazdis dalsich xxxxx km, kdesto na starej e 46 sa ti moze vysrat hocico a 100.-e sem tam....Osobne ako druhe auto pre zenu by som bez rozmyslania kupil napr swift...Hovorim to z vlastnej skusenosti. Do mojej e46 aby bola bezpecna a v super stave som uz skoro nasypal jedneho swifta kdezto do swifta som len tankoval a menil olej a jazdilo to uzasne samozrejme e46 je kdesi indeNakoniec som swifta predal jednemu chlapovi, ktorý to chcel pre zenu. Takze asi tak...