stevo699 napísal:Ahojte,
odišla mi CCC na e90 a mám možnosť kúpiť CCC z e60 alebo z e70. Otázka pre skúsených....
Pasuje CCC po demontovaní predného rámiku z e60 alebo z e70 aj na e90?
Ďakujem za odpovede

nepasuje, nevopchas ju tam. Krabica je sice rovnaka, ale ten cely predny plast s ovladanim je iny a u e70 a e60 vystupuje dopredu, zatial co na e90 je nacapeny priamo na tej krabici. Je tam inac ulozena vrchna cd-romka, vystupuje viac dopredu, takze keby si chcel vymenit ten plast, musis jednotku rozobrat, vybrat z nej zadny drziak ktory drzi cd mechaniku, odmontovat ho, a mechaniku namontovat na taku prepazku priamo tak ako je to v ccc pre e90, a este prehodit predny drziak cd mechaniky z e90kovej ccc. Potom aj predny panel samozrejme. Tym by si dosiahol to, zeby si ju tam narval. No dalsia vec je ze tieto jednotky maju odlisny software, takze sa musi preprogramovat a nevie to spravit hocikto, pretoze jednotka sa bude hlasit ako E60kova a klasicka diagnostika ju nenaprogramuje softom pre e90 pokial v nej vidi ine cislo dielu. Uz som to raz robil, z e60ky do e90. Pakaren.
Z E70 neviem ci sa to vobec da, je mozne ze v tom pripade ani vobec nie.
Co mas s tym ccc, je to faceliftove ci predfaceliftove? Co s nim konkretne je? Mozno by sa dalo opravit. Keby si aj zohnal ine, a toho by si sa chcel zbavit, daj vediet, obcas tieto jednotky vykupujem.