... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
Novacik313 napísal:Tak doma som dostal zelenu a neviem co chcenprevazne mesto a potom mimo len obcas, cca 30 000 rocne
risomas napísal:Nechcem zakladat nove vlakno kedze tema u mna je rovnaka. Chcem vymenit sucastneho tatosa (Focus TDDI) za nieco novsie. Mam ho 13 rokov a sluzi velmi dobre nikdy nemal poruchu menim iba spotrebne veci. Na vyblbnutie mam motorku (spravim viac km rocne na moto nez na aute) takze auto nemusi byt extremne zabavne.
Zvazujem medzi nafou alebo benzinom ale ked som pozrel kolko som najazdil priemerne (190tis za 13 rokov) tak mi pripada ze benzin by bol mozno lepsi.
Na druhej strane jazdim prevazdne dialnicu (80%) cca 140-150kmh nozny tempomat popr okresky (15%) cca 100-110kmh, mesto je minimum.
V minulosti som mal moznost mesiac pouzivat 330xd coupe e92. Motor super ale strasne nepohodlny podvozok. Jazdil som potom aj na 318i na mensich diskoch a bez runflat pneumatik a uz to bolo v lepsie.
Rozpocet mam cca 13-15k a nemalo by byt starsie ako 4 roky(max 5). 3kove BMW je jeden z kandidatov.
Pozeral som po E91 325i/330i alebo 325d/330d
Mate nejake odporucania, na co sa zamerat comu sa vyhnut. Maju tie motory nejake opakujuce sa vady (325i tusim papa olej)