... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

obchodna sekcia

Tonci20
Autor témy
Auto: BMW E60
Kraj: Žilinský

bmw e60 530xd

Pondelok, 8. Júna 2015, 22:03

ahojte, potreboval by som kus poradit...

1,po buracke auta sa menilo na prednej naprave zaden rameno nakolko bolo ohnute. teraz ked sa rozbieham alebo brzdim alebo odbacam do lava(pri vykrucani kolies) pocut z lavej strany(kde bolo menene aj rameno) podivny zvuk ťuk ťuk alebo puknutie...mal som auto na zdvihaku vsetko som odkontroloval nikde ziadna vola...cim to moze byt? Myslel som najskor ze poloos ale ta nema ziadnu volu, este rozmyslam ze tlmic ale tomu sa mi moc nechce verit.

2,auto mi stratilo na vykone a zistil som ze okolo turba je to tam zadymene...uz som zistoval a na turbo nie je zaidna opravna sada...cize bud nove alebo repas(do coho sa mi moc nechce kedze si neviem predstavit z coho to repasuju ked sa na to diely nerobia :D )

3, ked sa pohnem do predu a zabrzdim od lavej prednej brzdy pocut tuknutie...ked idem do predu viac sa to nezopakuje...az ked zaradim spiatocku a zabrzdim tak znova...a takto sa to opakuje....moze to byt na strmeni ten kovovy pliesok kt. tam pruzi??

dik za rady :smile:

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Re: bmw e60 530xd

Pondelok, 8. Júna 2015, 22:24

2. urob fotku kade to uteka, pochybujem, ze cez samotne turbo...skor priruba ku katu/dpf alebo zvody ci nejake tesnenie
3. skontroluj celu brzdu ci je vsetko dobre dotiahnute

Tonci20
Autor témy
Auto: BMW E60
Kraj: Žilinský

Pondelok, 8. Júna 2015, 22:35

zajtra to odfotim....

este jedna otazocka...riesili ste dakto uz vrzganie sedacky? :o mam tam tie dofukovacie sedanky a ked ide auto zakrutou tak to vrzga ako vo vetrieske. Da sa to nejak odstranit?

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 8. Júna 2015, 23:03

Tonci20 napísal:
zajtra to odfotim....

este jedna otazocka...riesili ste dakto uz vrzganie sedacky? :o mam tam tie dofukovacie sedanky a ked ide auto zakrutou tak to vrzga ako vo vetrieske. Da sa to nejak odstranit?

Ano, je tu na to zvlast tema...je medzi prvymi v sekcii pre e60

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných