... všetko o BMW ...
PeqpeK napísal:za tie peniaze by som urcite riesil dovoz a neriesil ani ziadne kompromisy a nasiel si kus presne podla svojich predstav, kde sa na tebe nikto nenabali a mas vacsiu sancu, ze nekupis casovanu bombu pretocenu cez strechu :)
dolcegusto napísal:dovoz z akej krajiny odporucas?
Peto24 napísal:tak , to prvé má hlavne výhodu že má xenónové svetla (majitelia jednotiek s halogénovými určite potvrdia) , inak okrem Navi nič extra + auto už má 10 rokov .
to druhé , tie ohavné nárazníky , bez xenónov a cena 8000 za predfacelift je totálne mimo ...
dolcegusto napísal:Preto sa pytam, ze si sa oplati kupovat 10rocne auto. BMW som este nemal, tak neviem ci aj 10rocne BMW moze byt v pohode stave.
To prve ma este tempomat, co tiez nie je samozrejmostou.
Inac zaujimave, ked dam hladat BMW 1 s navi, tak tieto 2 mi naslo ako najlacnejsie.
PeqpeK napísal:10rocne bmw bude zasadne v lepsom stave ako ine, nepremiove znacky, takisto vyssi najazd km nie je ziadny problem
vcera sme napr doviezli krasnu, 10rocnu 730Ld, ktora nema ani len skrabancek a vsetok lak je povodny...
peppovw napísal:Z tých dvoch skôr tá prvá voľba. Tie nárazníky na tom druhom, fuj tajblc.
peppovw napísal:Inak tá navigácia stojí za prd, ani raz som ju nepoužil. Riadiť sa len podľa sipiek,žiadna mapa, no ďakujem pekne.