... všetko o BMW ...
PetoK napísal:Nech ti napise ako na to dosiel...
PeqpeK napísal:pan riesil problemy s vykonom, diagnostikoval som mu zle podtlakove hadicky, u svojho mechanika zhodili kryt motora a na kryte hlavy valcov bolo napisane 530 E39 142kW...motor vyzera byt M57N ale ventildekel z M57(zrejme budu asi zamenitelne, aj ked zvrchu vyzeraju malinko rozdielne)
mechanik u ktoreho bolo je vseobecny, nie BMW, preto ho zrejme nastrasil...na jeho mieste by ste vsetci urobili to iste podla mna
cptObvious napísal:
![]()
cize ty si povodca vsetkeho zla?
PeqpeK napísal:bol som poziadany o pomoc a snazim sa to priviest na spravnu mieru...toto nie su zavideniahodne situacie
ice.blade napísal:ak si precitas zmluvu co podpisujes s AAA aby si nebol potom prekvapkanyto ze je na motore dekel z ineho auta? kto dnes kupuje na svoje auto vyslovene len nove diely... tak sa kupilo co bolo momentalne po ruke no boze
nadro napísal:S tým AAA auto je to presne tak. Aj keď predáš do AAA stále ručíš Ty!!! pozor na to.
cptObvious napísal:
to teda...dost skoro si to vsimol, ked uz kupujem tieto stare vrazdy, pozrem to jak clen CSI:Miami lab teamu , ci mi tam nerachta nahodou stara 135kW. Prist na to 3 tyzdne neskor je dost ulet.
Preto treba jazdenky hodit AAA supom a mas od nich pokoj.
Sukromne by som predaval iba auto, ktore som si sam nove kupil, inak sa dostavas do tychto pruserov vzdy. Navyse, kto zagarantuje napr, ze neurobil swap motora on?
PeqpeK napísal:nie kazdy pri kupe prehliada auto od spodu az po strechu...a pod kryt motora sa mu dostal az mechanik pri prvom servise, podla mna tie 3 tyzdne su este dost skoro :)
laik nespozna rozdiel medzi M57 a M57N, povedal mu to jeho "fundovany" mechanik, kupujuci pracuje len s informaciami, ktore dostal, podla mna mu nie je co zazlievat, skor tomu, co mu poskytol tu zlu informaciu...
takisto kazdy nema na nove auto a pri predaji tiez bezdovodne neda dole z ceny 2k len aby mal pokoj na dusi