... všetko o BMW ...
Bengalll napísal:Kurňa daj si pozriet aspon diagnostikou korekcie a keď tak prepadový test vstrekov veď to nieje 5€ záležitosť. Viem že známy kupoval nové Bosch za 1200€ tj.200€ 1kus tie staré dával aj repasovat a najazdil necelých 50000 km a kľakli najhoršie bolo to že riešil vibrácie a bol si istý že trysky sú 100% dobré....
ViktorDDD napísal:trasenie na voľnobehu hoci aj zlé silenty motora a prevodovky, občasné pauzy v ťahu napr. zlé podtlaky turba
prvé je dať na diagnostiku, vstreky nie sú lacná záležitosť či jazdené alebo nové takže najprv to preveriť
p.s. mohol by to niekto presunúť do príslušnej sekcie e60
edit: už sa stalo tak nič som nepovedal![]()
Bengalll napísal:Ak si z Banskej tak skus sa ozvat klubakovi Martin46 ma svoje autodiely na german cars a bmw su jeho srdcovka isto tam bude poznat niekoho kto ma origo BMW diagnostiku a vyzna sa.
Ak by si mal manual skus na volnobehu zmacknut spojku a ked vibracie prestanu tak je to vyriešené:-)
Bude to zotrvacnik
audittrs napísal:Zdravim
Mam BMW 525d e60 r.v.2004 a chcel by som sa opytat,ze kde by som vedel zohnat vstrekovace nejake pouzite alebo repas,lebo si myslim ze su v prdeli kedze trasie motorom pri volnobehu.
Dakujem za rady