... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
nnoorrbbii
Autor témy
Auto: E36 320i,E91 325i
Kraj: Košický

E30 IS - skubanie auta....

Utorok, 30. Novembra 2010, 15:10

Mam problem na ISe, ked je vonku velmi mokro, tak ked slaapnem na plyn, nic sa neudeje, motor by aj chcel vyletiet do otacok, ale nejde to, az ked stlacim plynovy pedal par krat na doraz, potom trosku zacne skubat a uz ide.

Co to moze byt ? Podotykam ze to robi len vtedy ked je velmi mokro, cize niekde sa dostava voda, napada ma pozriet a pretesnit indukcnu cievku.

iste
Kraj: Bratislavský

Re: E30 IS - skubanie auta....

Štvrtok, 2. Decembra 2010, 13:13

kukni snimac na kluke ci neni spinavy, kukni na vahe dekel ci drzi poriadne a tesni a aj potenciometer klapky. proste kukni vsetko co snima a moze sa tam dostat para,alebo vlhky vzduch. inak kludne to moze robit aj hadicka pre regulator tlaku paliva.
no drzim palce:) jaj tie iska #-o

dURi91
Auto: E34 525i

Piatok, 3. Decembra 2010, 13:03

ak sa dobre pamätám tak raz som čítal že staré zapalovacie káble so zlou izolaciou za vlhkého pocasia to mozu sposobovat,pripadne rozdelovac :)

iste
Kraj: Bratislavský

Piatok, 3. Decembra 2010, 14:21

ano, kable to mozu byt asi najviac:) na tie som vobec ani nemyslel :mrgreen: rozdelovac to nema. a cievky su neni nejak kazive.. no som zvedavy... potom napis co to bolo:)

nnoorrbbii
Autor témy

Piatok, 3. Decembra 2010, 18:21

dnes sme zistili moznu zavadu. cely cas som siel po mokrych cestach, a ako som sa dostal do snehu tak po par sekundach auto islo zdochnut a nechcelo ist.
odpojili sme lambdu, a vsetko bezi ako ma, takze bude zrejme na vine, pozrieme sa na nu a zrejme pojde nova.
ale aku lamdbu dat ?
cinske a neznackove nechcem urcite, pozeral som original bosch je cca 2x taky drahy ako bosch univerzalny.
poradte nieco kto ma skusenosti :)

bavorak30
Auto: E-30 318i M40
Kraj: Banskobystrický

Streda, 8. Decembra 2010, 18:26

nnoorrbbii napísal:
dnes sme zistili moznu zavadu. cely cas som siel po mokrych cestach, a ako som sa dostal do snehu tak po par sekundach auto islo zdochnut a nechcelo ist.
odpojili sme lambdu, a vsetko bezi ako ma, takze bude zrejme na vine, pozrieme sa na nu a zrejme pojde nova.
ale aku lamdbu dat ?
cinske a neznackove nechcem urcite, pozeral som original bosch je cca 2x taky drahy ako bosch univerzalny.
poradte nieco kto ma skusenosti :)

s univerzalnym od bosch nieje ziadny problem, pouzijes staru koncovku a novu lambdu

alex_iS
Auto: E53 FL 3.0D
Kraj: Trnavský

Piatok, 10. Decembra 2010, 15:45

nnoorrbbii napísal:
Mam problem na ISe, ked je vonku velmi mokro, tak ked slaapnem na plyn, nic sa neudeje, motor by aj chcel vyletiet do otacok, ale nejde to, az ked stlacim plynovy pedal par krat na doraz, potom trosku zacne skubat a uz ide.

Co to moze byt ? Podotykam ze to robi len vtedy ked je velmi mokro, cize niekde sa dostava voda, napada ma pozriet a pretesnit indukcnu cievku.

...cauko , jedna vec ma napadla - skus kuknut kontakty tých troch relátok pod stieracmi este predtym ako kupis tú lambdu. Ja som mal podobny problem a bolo to v zlom kontakte rele pal.cerpadla.
E53 3.0D FL
E46 320d Touring - ex
E30 318iS - ex

nnoorrbbii
Autor témy

Sobota, 11. Decembra 2010, 00:05

alex_iS napísal:

...cauko , jedna vec ma napadla - skus kuknut kontakty tých troch relátok pod stieracmi este predtym ako kupis tú lambdu. Ja som mal podobny problem a bolo to v zlom kontakte rele pal.cerpadla.

ok, skusim aj toto precistit ;)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 21 neregistrovaných