aj oci dolamat, vypichnut, prepichnut, spalit!!!! berie sa to u nas vobec ako trestny cin? fakt, ze tie dvere uz NIKDY nebudu vyzerat ako pred tym, ak do toho nenasypes potrebne mnozstvo penazi(samemu sa mi to stalo) - tycinky, korektory, a pod. splnili ucel len chvilkovo
Alles unter 6 Zylinder ist assi! BMW E65 (730d)/ BMW F01 (750liX) / BMW E65 (730d) >EX BMW E53 4.4i >EX BMW E38 740iA >EX BMW E46 330iA
Priestupku sa dopustí ten, kto úmyselne spôsobí škodu na cudzom majetku krádežou, spreneverou, podvodom alebo zničením alebo poškodením veci, ak škoda, ktorú spôsobí nedosahuje výšku minimálnej mzdy (momentalne tusim okolo 400e?)
Vsetko nad to je trestny cin.
No more BMW... chodim peso E61 530d titansilber - EX E46 320d farngrün metallic - EX
tak toto len chudák može urobyť.mne poškrabali niekolkokrát moju ex E36 a ževraj ked má človek havarijnú poistku vtedy preplatia takuto škodu "vandalizmom",ked má človek normálnu poistku tak musí len poznať páchatela a vtedy sa to dá tiež.no veru ruky a nohy dolámat za toto.páchatelom vačšionu býva zakomlexovaný človek nepracujúci pravdepodobne zavidiaci bmw ktore vie že nikdy mat nebude tak si takto liečia komplexy.jediná obrana čo ma napadá je rotačný gulomet s pohybovým senzorom na balkon