Tak po dlhom case daky rychly update, absolvovali sme umyvanie u 4Wheels Wash zahrali sme sa zas a znova nastahovak a dojetrtkal som si svetlo Rozpisem cast so svetlom Kedze som videl v ETK ze su dve moznosti ze moze byt vybojka D1S alebo D2S ale ze vsetko je napisane na svetle tak som kukol, bolo tam vsade ze D2S tak hybaj ho kupit dve vybojky. Vybojky kupene ziadny problem. Nastal den vymeny 24.12. a ja som sa vybral do garaze, vsetko v pohodicke az na 10 minutovy zapas so svetlom som ho dostal von. Po vitaznej bitke som objavoval poklad dalj a daval som dole krytku vybojky pri com sa mi podarilo nepatrne zatlacit na horny uchyt svetla a uz som pocul len jemne puk a slzy v ociach.... Na 5 min som sa zacal prechadzat aby som to svetlo nevytrhol az po baterku v kufri a pokracoval som dalej.
Po vitazstve nad krytom ma instatne skaredo drblo. Co tam nebolo... No jasne ze D1S vybojka ked na svetle je napisane D2S Takze vsetko bolo zbytocne Potom co sklamanie upadlo som zacal vracat veci doporiadku a predtym nez som bol hotovy mi nezabudol srobovak s predlzovakmi z gola sady spadnut na ochranny plast pod motor Takze lezenie pod auto, zdvihnutie, odmontovanie a vylovenie srobovaku bola len ceresnicka na torte
S utrhnutym uchytom a s myslienkou ze dnes nebol ten spravny den som sa zbalil a isiel dom Teraz uz len zistit v Palaci ci robia opravnu sadu tych uchytov Takze prajem vsetkym lepsie prezitie sviatkov ako som si ja spravil
Staci ked sa zastavis Takuto velku som mal len jednu mam este 3 o malinko mensie jednu bielu a dve sede tak sa dohodni s herr Surrenderom kto chce aku a ja sa ich dobrovolne zbavim
Tiez aj tie xenony musim doriesit. Budem objednavat D1S Osram Xenarc Night breaker unlimited pravdepodobne... Zajimave je ze jedna ta D1Ska stoji skoro tolko co dve osram D2Sky
Tak kedze sa mi po 2 mesiacoch nepodaril ozohnat zlte LEDky do kruzkov tak som bol nuteny si ist kupit zarovecku do BMW rovno som ich okradol aj o to moje ulomene usko. Suma sumarum, ziarovka 33e a usko 3,50
Podarilo sa nam aj resetovat interval na DPFko kedze mi tam blikalo ze do vymeny 320km 200tis vyzera lepsie Diky Jaro
pockat to mi chces povedat, ze si kupoval tie ziarovky za 33e? to si ale kupoval celu tu plastovu cast s odrazovou plochou, nielen tie ziarovky hadam...
zaprve je to plast a je pokoveny (chrom?) zadruhe ... vlastne podstata je v tom, ze tam je ziarovka ba9s 10W ktora je bajonetova a da sa lahko vytiahnut, take iste su v lampickach na citanie. stoji od 1,5 po 3,5e a asi sa mi dve valaju v aute ale tie stare ak mas tak odloz, zobral by som to od teba lebo mne to pri vyberani prasklo a ukazem ti ako sa to vybera