... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:Ja som potom asi jediný čo mal na 328i predok z 330i (zadok sa nedal kvoli inej nápravnici) a vrátil sa späť k pôvodným brzdám pretože tam nebola absolútne poznať žiadna zmena okrem výzoru. Zbytočne vyhodené euráče
lenze seria na 330 a seria na 328 je dost rozdiel :-)
ale som zvedavy jak ti to dopadne na ringu :-)
tom1283 napísal:Ja som potom asi jediný čo mal na 328i predok z 330i (zadok sa nedal kvoli inej nápravnici) a vrátil sa späť k pôvodným brzdám pretože tam nebola absolútne poznať žiadna zmena okrem výzoru. Zbytočne vyhodené euráče
michaltt napísal:
Toto ma zaujima kedze chcem predky z 330 hlavne koli velkosti a teda vyzoru. Akurat nechapem, preco si sa vratil nazad povodnym ? Koli cene kotucov ? Mne rixo tiez vravel ze zmena tam nebude a ze aj seriove brzdy vedia kusat, len treba poriadne platnicky a kotuce.
Dudecc napísal:Aha už chápem.
Bože tie vaše problémy s brzdami stále a dookola
Ja mám sériu a brzdia ako ujebané, neviem čo to meníte![]()
Fakt ti hovorím, žiadne vetrané kotúče nemám a séria dostala už nejeden záhul, nejeden krát brzdili z 200 trebars na 80 alebo aj na 50 a slovo krivý kotúč nemám v slovníku a taktiež nezvädli
Samozrejme overí to až Ring na jar
Didymus napísal:Dudecc si nas tu troska zapalil a zamotal![]()
![]()
m4x napísal:najazdil si uz nieco s tymi brzdami ?
slevin napísal:škoda že ferodo nerobí DS3000 aj na 330ci (aspoň ak som dobre pozeral) len na M3pri ds3000 sa mi to este nestalo, neunavia sa ani prd :)