Pondelok, 27. Júna 2011, 19:26
kactrol necastrol, kadzy jeden ma rovnaky zaklad, ostatne je iba o marketingu, bavme sa o normal olejoch : castrol, shell, omv, BP, liquit ...a ja neveim co vsetko... cital som mnoho recenzii mnoho testov, dokonca davali oleje do mrazaku na -neviem kolko stupnov, zahrievali na xy stupnov skusali ich mazacie vlastnosti rozdiel v hodnotach = minimalny az ziadny, ja mam v mojom diesli BP-british petroleum, liter stal 5e, nemam ziaden problem, mimochdom BP skupilo Castrol a neveim ci este aj dajaky iny velky koncern...(len sa mi nesnazte tvrdit, ze robia rozdielne technologicke postupy ked sa predavau pod inymi znackami...)
pokial je dodrzany interval rok/najazdene km, + spravna viskozita + norma, nemoze byt motor zly vplyvom oleja... to ze tam dakto da pred tebou alebo dakym inym olej so zlou normou a precita si iba 5weeeeee40tka( udavam priklad ) a drbne to tam, potom mozes raz darmo nadavat na kastróoool, mobil, atd... malo kto si cita aj normu na zadnej strane ci je to motor pre tvoj motor alebo nie...
ex : e30coupe IS mt2, e30 coupe m20, e30 sedan m20, e30 coupe IS mt2, e30 cabrio , e30 m10 sedan, e30 m10turbo, e24 630cs coupe, e34 tour, e46 tour,e36 323 mpacket, e61 525i, e39 525d tour, e53 160kw,
akt : e46 M3 + e30coupe