... všetko o BMW ...
patrick napísal:Pozri si poriadne spravenu driftkaru a potom hovor ze vymysel nasich drifterov...
Marosqo napísal:
Chalan, sam si napsial, ze ,,poriadne´´ spravenu driftkaru ... to ze ked je to poriadne, je to OK![]()
Pekne, vidno, ze sa snazis, auticko sa bdue mat dobre... a ktej palubovke, poriadne pozri ,ci si vsetky srubky vybral, ono to musi ist povolit viac menej bez problemov
FastHaly napísal:mal si dať vyvážiť kolesá tak aby na falcoch neboli tie závažia ....
S.a.L.L.y napísal:bol si na luči??? ako to že som ťa nevidel... ja som bol s 5kou tiež
Arnold napísal:Ja som ta videl, ale bol som tam max 10 minut, ked som prisiel gumoval nejaky supny mercedes a hen ja okolo neho som zacal robit souStal si na hormon parkovisku s lionlion-om a este s niekym ak dobre pametam.
S.a.L.L.y napísal:
jo bol som hore a nestihol som dojsť kuknuť ale počul som že niekto tam spravil dymovú šou a ten mercedes sa neviem očo pokušal... keby môj chcel isť normalne tak im ukažeme jazdu bokom
ViktorDDD napísal:pekná tricka![]()
daj tam visco s vrtulou z tds, tým by si mal získať ďalšie 2cm od chladiča a navyše je vrtula dokola spevnená obručou takže žiadne odletujúce lopatky