... všetko o BMW ...
blesk napísal:paradny cas, zda sa ze si dost slusny talent. klobuk dole. ake pneu si jazdil?
Solty napísal:Nechcem tu pridávať offtopic ale radšej sa spýtam pretekára, tie slicky sú pneumatiky špeciáne určené na závody? Sú ľahšie alebo prečo sa používajú, lepšie držia na ceste?
blesk napísal:dakujem. teraz uz to je cim dalej, tym tazsie, na seria podvozku. v zakrutach sa naklanam jak ikarus:) je to vidiet aj na videach, jak balancuje horizont. pneu mam tie co dal vyssie cretino. drzia fakt slusne, no chcelo by to este pohrat s odklonmi a s geometriou, lebo mi to dost zere vonkajsiu polovicku dezenu.paradny cas, zda sa ze si dost slusny talent. klobuk dole. ake pneu si jazdil?
Miro Kovačik napísal:dik :)2:33... je super čas![]()
![]()
pekne ti to ide
cretino napísal:ty si ten cas dal preto, lebo si uz nemohol brzdit
ano, su to zavodne pneu bez homologizacie na cestu - za studena drzia trosku lepsie ako seria, po zahriati je grip jak z ineho sveta.. ja osobne som na tychto dal dole oproti casu na serii 12 sekund a to uz som jazdil bez zadnych platniciek
slevin napísal:ty si ten cas dal preto, lebo si uz nemohol brzdit
cretino napísal:mozno aj ja budem opatrnejsi ked to niekde "šuchnem" :)
![]()
mozno mas pravdu, ja to chodim moc na istotu - tak trosku lamersky
inak, dufam ze sa nehnevas ze som sa ti tu votrel do pribehu a odpovedal za teba
cretino napísal:..nalestene jak havenkove gule - tak to ma byt
Dogg88 napísal:Chces vidiet?