... všetko o BMW ...
blesk napísal:to mi je jasne, ja osobne preferujem v aute ako M3-ziadny siber, ziadne el sedacky,...Pre mna by sa mohla robit len jedna verzia LTW, CSL(CS), GTS alebo ako u konkurencie 911GT3 RS, Megan R26R... Nechapem ako si mohol niekto dat do E36 M3 el sedacky
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=ljy4udaktwmz
Samuel Pitvorec napísal:Tam asi velky rozdiel na vahe s ele.ovladanim nebude.To sa da v pohode ubrat inde.Ale vazne su orig tazke ako krava.Ked tak nad tym uvazujem ani neviem kedy som mal naposledy otvoreny siber a pustenu klim.Na moje jazdenie absolut neviuzite.Spravna cesta je urcite ala.CSL(nedavno nazivo v ziari n.h)GT3RSneskutocne nadherne spravene auto a co tak esteGT3RS4.0
Samuel Pitvorec napísal:Aj tak su uz vypredane(ako keby na tom zalezalo)Kazdopadne ide ti to paradne aspon podla toho videa.Ja dam este asi sterdny diel s kat. od AMY.Uvidim,niekto dava len trubky ale aspon tie kat. bi som tam mal rad.
cretino napísal:kedy ides jazdit?
ja som sa tam bol dnes pozriet, daj si pozor ked pojdes - merali na tej prijazdovej ceste, ta rovinka co je hned za betonkou :)
slevin napísal:a nahodim si to len ked pojdem na okruh, inac tam bude origo aj stred aj konec.
MattyX napísal:
to chces mit dva vyfuky podle nalady ?ja jen ze ten origo vyfuk davat na auto bych nechtel , je to tezky jako krava a clovek to tam sam ani neda a zvuk vlastne celkem nic moc oproti trebas SS
![]()
slevin napísal:
ano, ano, dva su v plane, aj ked som si uz celkom zvykol, na to, ze mi to dost huci v nizsich otackach ale od 4000 do 75OO to je krasa.
ten origo je z dvoch casti, nedava sa to az tak tazko.
MattyX napísal:
no tak me nezbyva nez poprat hodne stesti a pevný nervy :)