... všetko o BMW ...
patres napísal:Viem si predstavit tvoj usmev na tvari
dodoIPD napísal:Pato , jednu vec co som si vsimol , ze kazdy majitel E36 M3 sa v tom aute usmieva a rehoce ako nepricetny.
Ale ma preco
patres napísal:A ty si urcite neodolal
dodoIPD napísal:Pato , jednu vec co som si vsimol , ze kazdy majitel E36 M3 sa v tom aute usmieva a rehoce ako nepricetny.
Ale ma preco
germancars napísal:gratulujemna kolko to vyslo? celkovo
slevin napísal:som rad ze si spokojny :) neviem ci tvoje auto neide teraz lepsie ako moje. trocha ma to aj sere :) idem si ten moj vanos este raz rozobrat a pretesnit a taak :)
Šubo napísal:congrat to pass vanos repair
Foxi318ti napísal:Zdravim Ta... prave som skoncil s prehliadkou tvojho pribehu... pozrel som si ho cely... zabralo mi to asi hodinu... a poviem Ti krása... ta buracka na ringu no ... ale zato sa mi paci ako si tam jebol origo smerovky a aky mas plan aj so zadnimy svetlami mne sa to tiez takto paci najviac a preto to menit ani nechcem... Ja so svojim bavorakom este len zacinam... no dufam ze sa budem moct delit o rady a komentare aj s Tebou... fakt klobuk dolu auto je nadhera! a este jedna vec... ak by si vedel o niekom kto predava original M3 E36bdisky ´17´... daj vediet... ktorekolvek ... dik...