... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
reklamne predmety bmwklub.sk

nrtm
Auto: firemne
Kraj: Nitriansky

Re: [E39 530D] socialne presúvadlo - Na lepšie som nemal

Nedeľa, 19. Júla 2015, 17:14

Podobneho kupca som mal aj ja. Tyzden dopredu vyvolaval, popravde som mo zodpovedal vsetky otazky, a aj som ho musel uistit, ze bude tam dost benzinu, lebo on chce robit dlhsiu skusobnu jazdu. Po prichode hned diagnostika, dvaja auto prezerali hodinu, kazdu jednu skulinku v aute, mal som pocit ze protidrogove nieco hlada, potom skusobna jazda, bola vazne dlha, do susednej dediny a spat dokopy 5 km, max rychlost 65 km/h. Zaujemca si za volant ani nesadol. Hned nato zas diagnostika, a hodinu zas vsetko prezerali. A hlavny dovod, preco ho nezobrali je, ze tapacit na C stlpiku po farbeni nie je jemnucky, ale troska drsnejsi.

Gabo10 napísal:
Bol jeden ked bola cena 3900€ ale bolo to také že WTF chlape ???
Jednoducho človek ktorý ti na 16 ročnom aute považuje za chybu veci typu: vrzga kľučka,dverové lišty sú špinavé - tu nežartujem prstom som mu to dával dole kúsok z špiny :D V skratke typ človeka že "najdôležitejšie je nech to vyzerá dobre pred kamarátmi" obhliadka auta trvala 2 a pol hodiny!! a pritom sa previezol asi iba 12 minút ( 15km okreska) zvyšok času si obzeral iba ako to auto vyzerá navonok....

Popravde ani ho nerátam za kupca

A navyše mi zlomil vetrák vodičov ](*,) ](*,) :D

starynovy
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 19. Júla 2015, 18:36

To je este dobre ked ich to odradi a odidu. Najlepsie je ked poobzeraju vsetko, idealne na slovo vzaty kamarat co to auto "pozna", no on vlastne pozna vsetky ale prisli na prehnitom citroene saxo 1.1. Po pol hodke brblania sa spytaju co za to vlastne chces, odpoved ze cena bola uvedena v inzerate moc nepomoze kedze sa hned vracia otazka kolko. Po konecnom stanoveni dostanes ponuku asi o 60% mensiu s tym, ze sa vlastne mozes kopat do riti ked im to predas lebo nikto ti neda viac. A to som myslel ze sa s cenami nad par tisic taketo individua vytracaju. :mrgreen:

Inac tvoje auto som zvazoval, este som pokukoval HELLRIDERove a nejakeho klubaka co si nepamatam asi z PD.. ale potom ermahgerd V8. :smile:

Užívateľov profilový obrázok
hellrider
Auto: e39 530d
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 20. Júla 2015, 07:21

starynovy napísal:
este som pokukoval HELLRIDERove a nejakeho klubaka co si nepamatam asi z PD.. ale potom ermahgerd V8. :smile:

Ale ved moje nebolo na predaj... :shock:
e39 530d 06/2000 - BledoModreWozitko |

bmwcoding.sk

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Pondelok, 20. Júla 2015, 07:27

asi si to zmýlil s HELLRAISERR-om čo má macovu ex e39
btw. tvoje mohol tiež pokukovať na parkovisku, je peknučké :thumbup:
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

HELLRAISERR
Auto: BMW e39 530 D/At
Kraj: Žilinský

Pondelok, 20. Júla 2015, 07:28

Myslím že pozeral moju...

hellrider
Auto: e39 530d

Pondelok, 20. Júla 2015, 07:50

ViktorDDD napísal:
asi si to zmýlil s HELLRAISERR-om čo má macovu ex e39
btw. tvoje mohol tiež pokukovať na parkovisku, je peknučké :thumbup:

10Q za tvojim tiez furt hlavu obraciam ked idem okolo....
e39 530d 06/2000 - BledoModreWozitko |

bmwcoding.sk

starynovy
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 20. Júla 2015, 08:15

Nieje na predaj.. kazdy ma svoju cenu. :mrgreen: Ale ano, pomylil som sa. Tychto pekelnikov je tu viacero.

DaDoAbraham
Auto: E39 530dA
Kraj: Prešovský

Pondelok, 10. Augusta 2015, 11:56

Ta sorry keď som ti neprišiel za seriozného kupca ale čo myslíš prečo som sa tak krátko previezol ? :mrgreen: Proste sme si s autom nesadli...vieš keby to bolo "no to bude asi ono" tak to trocha inak pravetrám ale nebolo to to čo som hladal...bez urážky :-" nenadchlo ma aj dosť veľa skrytej hrdze a tú som najmä hľadal.... prvotnú cenu si mal 4400 a k tomu som sa aj staval [-X .

Vieš pointa bola, že som bol ochotný za auto priplatiť aj viac aby bolo také, že sa doň zaľúbim na prvý pohľad... :mrgreen:
Takže ako nesériozny kupec sa ti ospravedlňujem, že som ťa obral o drahocenný čas :oops:

Na druhej strane sa mi s tebou bavilo dobre...bol si otvorený ukázal si mi o čom si vedel ale chyba nebola na tvojej strane. Proste ako vravím nebolo to to čo som hľadal ale ocovi sa páčilo :wink:
E46 318Ci Cabrio '03 - Vietor vo vlasoch
E39 530dA Sedan '01 - EX Príbeh traktora
E36 316i Compact '95 - EX

Gabo10
Autor témy
Auto: E39 530iA
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 10. Augusta 2015, 19:28

DaDoAbraham napísal:
Ta sorry keď som ti neprišiel za seriozného kupca ale čo myslíš prečo som sa tak krátko previezol ? :mrgreen: Proste sme si s autom nesadli...vieš keby to bolo "no to bude asi ono" tak to trocha inak pravetrám ale nebolo to to čo som hladal...bez urážky :-" nenadchlo ma aj dosť veľa skrytej hrdze a tú som najmä hľadal.... prvotnú cenu si mal 4400 a k tomu som sa aj staval [-X .

Vieš pointa bola, že som bol ochotný za auto priplatiť aj viac aby bolo také, že sa doň zaľúbim na prvý pohľad... :mrgreen:
Takže ako nesériozny kupec sa ti ospravedlňujem, že som ťa obral o drahocenný čas :oops:

Na druhej strane sa mi s tebou bavilo dobre...bol si otvorený ukázal si mi o čom si vedel ale chyba nebola na tvojej strane. Proste ako vravím nebolo to to čo som hľadal ale ocovi sa páčilo :wink:

Mrzí ma ak si sa urazil ale mne osobne si neprišiel ako "reálny" kupec...jednak tým že 50 minút obzeráš lak,lišty a jazda trvá 10 minút,kontrola motora 3 minúty zvyšok zase vizuál myslím že až prehnane :) Už do správy na fore som ti písal že cena 4400 nebude platiť pre teba ponúkol som ti ho za 3900 s tým že odstránim chyby: hučanie zadných pneu tým že kúpim nové letné + to búchanie pri radení mimochodom bol to skutočne silent ale prevodovky (tvrdil som že diferáku moja chyba) aktuálne už nič nebúcha O:)
To že ťa auto nenadchlo chápem do 5er sa hodí automat viac ja to viem :D

Len nerozumiem čo myslíš pod pojmom "skrytá hrzda" pretože na aute sú iba bublinky na leme blatníka,trošku bublinky zadný nárazník a pravé zadné dvere nič iné.Však to je/bolo aj odfotené v inzeráte vo fotkách dokonca ešte aj kocky na dvíhanie auto sú nové.Fakt jediná vec na ktorú som zabudol a kde bola hrdza bol kufor zadný okolo miesta na kľúč ale to si vedel že to odporúčam strieknuť (i to bolo v inzeráte)
Ak niekto očakáva od 16 ročnej e39 ktorá nebola pozinkovaná že bude bez hrdze na 100% treba hľadať kúsky za 17-18 tisíc garážované po prvom majiteľovi...
Prílohy
gtg.jpg
Ľudia, ktorí tvrdia, že sa nedá, nemajú zavadzať ľuďom, ktorí veria, že sa dá.....
[E39 530iA] Daily car
[E39 530D] socialne presúvadlo EX

DaDoAbraham

Pondelok, 10. Augusta 2015, 20:23

No ako mňa si neurazil ale vieš...každopádne ma jazda moc nenadchla aj keď bola krátka... Bol by si spokojnejší keby som daval zabrať autu a jazdil 50km a potom ho nekupil ? Proste bral som, že do 530d budem investovať ale moc sa mi nechcelo dorábať výbavu a lakovať pol auta kvoli hrdzy... Lebo bolo chytené už aj na stlpíkoch a pod. Ako tvoju ponuku som nezahodil ale našiel som niečo iné. Keby som prišiel na druhý krát, že "pred kúpou" tak ver, že by som ho po jazdnej stránke vystavil už väčšej záťaži aby som sa na 100% presvedčil :wink:

Ale fakt by mi bolo divné keby som ti vyjazdil podstatne viac paliva, keď ako vravím ma nenadchlo... Ako nevravím, že to je zla kára ale fakt by nestačila len moja starostlivosť aby som to udržal v zdravom stave (hlavne karosériu )

Mishroom
Auto: e39 ze Stupavy

Pondelok, 10. Augusta 2015, 20:37

Gabo10 napísal:
Kto zaznamenal auto na bazároch tak predaj je aktuálne pozastavený či zrušený skončil som na cene 3500€ a nikto ani ťuk :D
Predávalo sa v skutočnosti iba kvôli jednej e38 :bmwball: Presúvadlo je síce stále na bazáre ale už je to také skúšania vlastne #-o stratil som nádej že sa predá :D
Auto jazdí stále k mojej spokojnosti spoľahlivo :thumbup: čoskoro bude potrebné meniť olej a filtre,zrejme aj nové pneumatiky kúpiť treba na zimu

Plány s autom
- V prípade že sa predajú tie predné DEPO kahance čo sú na aute od kúpy dám tam fabrické svetlá
- Vodičovu kľučka namazať - vrzga
- Prednú kapotu po striekaní marcovom konečne dopasovať :D
- Kúpiť R16 elektrony
- Kúpiť pneumatiky nové

Nemá niekto pekné rovné 16cky na predaj?Za rozumnú cenu kľudne aj bez pneu

Pomedzi to som premazal som príbeh od blbostí nech je to krajšie :D a nejaká staršia foto

Este zhanas 16ky???
Mam styling 48 r16 na zimakoch 2xpirreli a 2xyokohama
dve maju 4az5 mm a dve 6+mm (ak si dobre pamatam)

A brat ma r16 styling 134 s upravenou dierou na e39 na letnych gumach dezen netusim (aspon 4mm urcite mozno viac)

Keby nieco pm :D
Cafte

Gabo10
Autor témy

Pondelok, 10. Augusta 2015, 20:41

DaDoAbraham: viem že si si fotil veci máš tú hrdzu na stlpikoch odfotenú?či si ich zmazal? lebo ja fakt o ničom neviem

Mishroom:Dakujem už som kúpil :thumbup:
Ľudia, ktorí tvrdia, že sa nedá, nemajú zavadzať ľuďom, ktorí veria, že sa dá.....
[E39 530iA] Daily car

DaDoAbraham

Pondelok, 10. Augusta 2015, 20:43

Určite mám pozriem :wink: ...mám to tú pridať ? Vravím....nebolo toho extremne veľa, ale veľa toho bolo už chytené a ťažko by sa mne pod Tatrami na zasolených cestách proti tomu bránilo :-k všetko by sa to rýchlo šírilo...

Gabo10
Autor témy

Pondelok, 10. Augusta 2015, 20:47

DaDoAbraham napísal:
Určite mám pozriem :wink: ...mám to tú pridať ? Vravím....nebolo toho extremne veľa, ale veľa toho bolo už chytené a ťažko by sa mne pod Tatrami na zasolených cestách proti tomu bránilo :-k všetko by sa to rýchlo šírilo...

Bud sem alebo do pm ako chceš..nikdy som auto neprezentoval ako vizuálny cukrík
[E39 530iA] Daily car

Mishroom
Auto: e39 ze Stupavy

Pondelok, 10. Augusta 2015, 20:58

Gabo10: Ok
Cafte
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 28 neregistrovaných