... všetko o BMW ...
Gabo10 napísal:Bol jeden ked bola cena 3900€ ale bolo to také že WTF chlape ???
Jednoducho človek ktorý ti na 16 ročnom aute považuje za chybu veci typu: vrzga kľučka,dverové lišty sú špinavé - tu nežartujem prstom som mu to dával dole kúsok z špinyV skratke typ človeka že "najdôležitejšie je nech to vyzerá dobre pred kamarátmi" obhliadka auta trvala 2 a pol hodiny!! a pritom sa previezol asi iba 12 minút ( 15km okreska) zvyšok času si obzeral iba ako to auto vyzerá navonok....
Popravde ani ho nerátam za kupca
A navyše mi zlomil vetrák vodičov![]()
![]()
starynovy napísal:este som pokukoval HELLRIDERove a nejakeho klubaka co si nepamatam asi z PD.. ale potom ermahgerd V8.
ViktorDDD napísal:asi si to zmýlil s HELLRAISERR-om čo má macovu ex e39
btw. tvoje mohol tiež pokukovať na parkovisku, je peknučké
DaDoAbraham napísal:Ta sorry keď som ti neprišiel za seriozného kupca ale čo myslíš prečo som sa tak krátko previezol ?Proste sme si s autom nesadli...vieš keby to bolo "no to bude asi ono" tak to trocha inak pravetrám ale nebolo to to čo som hladal...bez urážky
nenadchlo ma aj dosť veľa skrytej hrdze a tú som najmä hľadal.... prvotnú cenu si mal 4400 a k tomu som sa aj staval
.
Vieš pointa bola, že som bol ochotný za auto priplatiť aj viac aby bolo také, že sa doň zaľúbim na prvý pohľad...![]()
Takže ako nesériozny kupec sa ti ospravedlňujem, že som ťa obral o drahocenný čas![]()
Na druhej strane sa mi s tebou bavilo dobre...bol si otvorený ukázal si mi o čom si vedel ale chyba nebola na tvojej strane. Proste ako vravím nebolo to to čo som hľadal ale ocovi sa páčilo
Gabo10 napísal:Kto zaznamenal auto na bazároch tak predaj je aktuálne pozastavený či zrušený skončil som na cene 3500€ a nikto ani ťuk![]()
Predávalo sa v skutočnosti iba kvôli jednej e38Presúvadlo je síce stále na bazáre ale už je to také skúšania vlastne
stratil som nádej že sa predá
![]()
Auto jazdí stále k mojej spokojnosti spoľahlivočoskoro bude potrebné meniť olej a filtre,zrejme aj nové pneumatiky kúpiť treba na zimu
Plány s autom
- V prípade že sa predajú tie predné DEPO kahance čo sú na aute od kúpy dám tam fabrické svetlá
- Vodičovu kľučka namazať - vrzga
- Prednú kapotu po striekaní marcovom konečne dopasovať![]()
- Kúpiť R16 elektrony
- Kúpiť pneumatiky nové
Nemá niekto pekné rovné 16cky na predaj?Za rozumnú cenu kľudne aj bez pneu
Pomedzi to som premazal som príbeh od blbostí nech je to krajšiea nejaká staršia foto
DaDoAbraham napísal:Určite mám pozriem...mám to tú pridať ? Vravím....nebolo toho extremne veľa, ale veľa toho bolo už chytené a ťažko by sa mne pod Tatrami na zasolených cestách proti tomu bránilo
všetko by sa to rýchlo šírilo...