... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
ice.blade
Autor témy
Kraj: Bratislavský

Re: [E46 M3] :: šmakovica emkovica

Pondelok, 13. Októbra 2014, 16:48

nj ja mam aj viac ako 1.6 s oboma plnymi nadrzami a bordelom co v aute vozim :mrgreen: ale neriesim... teraz mi treba servopumpu :D

http://forums.yuppieracing.net/showthre ... post449642 toto by nebolo marne

http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?p=16019773 :)))

btw nakodeny M-Track uvidime ked sa na aute poriadne prebehnem co na to poviem

kupodivu nieje plyn ako plyn, probugas a ine šmejdy je citit hned po natankovani ako auto je vykonovo uplne hovno, pri sviznejsom rozjazde prepina na benzin tak som obiehal flaga, gulf a ine cerpacky az som nakoniec skoncil na slovnaftke... bez problemov tocim cez 6tis aby preplo na benzin, mozem sa rozbiehat bokom bez toho aby preplo na benal :thumbup:

a este taka drobnost ze auto pojde este o 1cm v predu hore, zadok pojde aj o 2.5cm hore :D

ice.blade
Autor témy

Pondelok, 17. Novembra 2014, 21:52

mtrack funguje paradne presne tak ako som chcel :) okrem toho som v profiautoservise vymenil servoriadenie a zmena skoro ziadna cize budem musiet tak ci tak poriesit servopumpu a tym padom moje stare riadenie z M3 je na predaj za 200€, bez vole, negrcia olej, pasuje do E46 a je strmsie :thumbup:

joho6891
Auto: e30 alpine white
Kraj: Prešovský

Piatok, 21. Novembra 2014, 23:24

ice.blade napísal:
kto vie zohnat za dobru cenu 240mm odpruzenu spojku s pritlacakom?

chces iba odpruzenu? ja som akurat pred 20.min kontaktoval predajcu ohladne tejto lebo tiez budem brat,ale chcem iba sachs alebo luk
http://www.ebay.co.uk/itm/OEM-Quality-3 ... 51bba67654
pribehy-nasich-aut/wide-load-t70494.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Bmw e46 Touring 330d manual 6 speed ???ps
Bmw e30 340i V8 m60b40 5 speed ???ps
Citroen Saxo 1.6 16V VTS 141ps
EX: VW Lupo 1.4TDI 108ps

ice.blade
Autor témy

Piatok, 21. Novembra 2014, 23:27

na jednohmotu jedine odpruzenu... :) ideal sachs ale ani valeu by som sa nevyhybal... luk moc nechcem

jkk
Auto: E91 330xd

Piatok, 21. Novembra 2014, 23:29

EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

SamoM3
Auto: E36M3,2 coupe
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 23. Novembra 2014, 17:12

Ahoj kedze sa asi snazis priblizit k csl-ku skus si pozriet www.karbonius.es pekne veci robia tyto spanielsky kluci :D

ice.blade
Autor témy

Sobota, 20. Decembra 2014, 21:38

za celu dobu co mam bmw som chytil prvy defekt a to tak ze som ani nevedel ze nejaky defekt mam... zistil som to azked ostala guma na šalat :D vyhoda ze pneu mala zosilnenu bocnicu cize disk je nastastie ok len vybavit v sobotu rano nahradnu pneu, dat frisko prezut atd bo som mal este dost vela veci na robote dalo zabrat

Obrázok

inak som sa patricne napruzil a zohnal som si na M3 preposilnovane riadenie ktore ma co najmensi pomer + druhu servopumpu... len je malo casu na servisovanie :)
Naposledy upravil/-a ice.blade v Štvrtok, 30. Mája 2024, 00:37, upravené celkom 2 krát.

nadro
Auto: BMW E46 320 touring
Kraj: Žilinský

Sobota, 20. Decembra 2014, 21:43

ice.blade napísal:
za celu dobu co mam bmw som chytil prvy defekt a to tak ze som ani nevedel ze nejaky defekt mam... zistil som to azked ostala guma na šalat :D vyhoda ze pneu mala zosilnenu bocnicu cize disk je nastastie ok len vybavit v sobotu rano nahradnu pneu, dat frisko prezut atd bo som mal este dost vela veci na robote dalo zabrat

Obrázok

inak som sa patricne napruzil a zohnal som si na M3 preposilnovane riadenie ktore ma co najmensi pomer + druhu servopumpu... len je malo casu na servisovanie :)

aha moje podložky :smile: :thumbup:
Dano 0905/571254
pribehy-nasich-aut/krakow-a-nova-rozpera-t57331-600.html
v ponuke rozširovacie podložky na všetky typy BMW

ice.blade
Autor témy

Sobota, 20. Decembra 2014, 21:44

jj len co ide zima cim dalej tym viac mam zajebabrany bok auta... asi budem musiet kupit fakt mensie :(

ice.blade
Autor témy

Utorok, 20. Januára 2015, 15:10

dlhsie som nic sproste o aute nenapisal tak pol roka zamnou s novymi vstrekmi a auto jazdi stale ako vinko, zle odpaly uz nepoznam a aj na plyne auto jazdi tak ako ma :) teraz na aute jazdim cca mesiac intenzivne tak mam otestovane aj cold starty v -10 tiez bez problemov :mrgreen: aaaale chcem sa pohrat trosku so softom a vypnut primitivne ohrievanie lambd na volnobehu benzinom vo vyfuku, zacal som "chipovat" a trosku som si dvihol palivo so zapalovanim ale nejako sa to bojim nahrat do auta co to urobi :D rovnako som si nachystal pom pom system aka "antilag" benzin vo vyfuku krasne dohori ale rozmyslam co plyn? mam skusit nemam skusit? :mrgreen: http://www.youtube.com/watch?v=ArLmqv4vveQ" onclick="window.open(this.href);return false;

teraz jazdim 90% mesto a zistujem ze bc racing podvozok nieje to prave na bratislavu a okolie #-o ako na to auto pasuje ale ja uz som nejako spohodlnel :D + som auto dvihol asi o 3cm hore nech sa nebojim priparkovat k obrubniku a teraz je to este vyzsie nez na foto co je pod textom ale na obhajobu zvacsil som profil pneu tak medzera medzi pneu a blatnikom je mensia :D este chcem skusit maksie pruziny co to urobi tak uvidime

Obrázok

pol roka mam doma karbon airbox a mrzi ma ze stale nieje na aute, potreboval by som ho nejako napojit na povodny airbox (co sa asi neda bez destrukcie airboxu) alebo nieco vymysliet, šišoura s 15cm priemerom moc nechcem, simota a ine sacie kraviny by som tam podla rozmerov nedotrepal tak neviem... zeby som tam fakt dal šišoura?

inak konecne som nasiel cloveka co lesti limce za normalne peniaze tak sa tesim ze toto leto bude Mko jazdit na BBS LM :D bo som sa na ne uplne ale fakt ze uplne vysral :mrgreen: samemu sa mi ich rozoberat nechcelo budem musiet niekoho zavolat na brigadu, chcem dat stredy zozadu a neviem sa rozhodnut pre farbu, chcel som cierny elox tvrdeny najtmavsi ale potom som videl kriklavo zelene, biele a klasika zlate... ako sa poznam tak mam na vyber farby este hooodne casu :thumbup:

bla bla mimo toho som si nachystal este dalsie riadenie (v poradi uz 3tie), exclusive preposilnovane (idealne na tocenie malickom) ktore je najstrmsie ake sa dalo zohnat (13.7:1) :mrgreen: a mam nachystanu servopumpu ku ktorej je skurveny pristup tak sa tesim ze si ponadavam...

okrem ineho kto ma dobre ceny na sachs race alebo performance spojkove sady?
Naposledy upravil/-a ice.blade v Štvrtok, 30. Mája 2024, 00:38, upravené celkom 4 krát.

cayman
Auto: E34 540i 6q

Utorok, 20. Januára 2015, 15:21

ice.blade napísal:
aaaale chcem sa pohrat trosku so softom a vypnut primitivne ohrievanie lambd na volnobehu benzinom vo vyfuku,

Dovod tejto upravy?
E34 540i 6q - LSD 2,93 25%, BC-racing, 4pot E32 750iL brakes, AMA exhaust w/ X-pipe, front strutbar, M5 sway bars, styling 21, Michelin PS4, full M-tech
E46 330ti 5q - swap M54B30, ECUGarage, LSD 3,46 25%, BC-racing, polyurethane bushings, 330i brakes, Hawk HP+ pads, HEL Performance BL, Schmiedmann headers, K&N intake, front/rear strutbar, X-brace, BBS-CH 007, Westlake 235 square setup, Sparco EVO2+, AnimalRacing consoles, stripped interior, oil cooler

daily MB GLB 2021

E90 330i EX

ice.blade
Autor témy

Utorok, 20. Januára 2015, 15:23

proste cold start lambda heating je ten dovod :mrgreen: u sportovych medakov exkluzivne slahaju plamene pol metra za autom po nastartovani tzn zahriatie lambd netrva dlho :D mne kym ich zahreje tak to trva aj 2 minuty a rozculuje ma to :D

sebastiaan
Auto: E61 535d/E30 316i

Utorok, 20. Januára 2015, 23:29

ice.blade napísal:
:mrgreen: u sportovych medakov exkluzivne slahaju plamene pol metra za autom po nastartovani tzn zahriatie lambd netrva dlho :D mne kym ich zahreje tak to trva aj 2 minuty a rozculuje ma to :D

:mrgreen: :thumbup:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných