dlhsie som nic sproste o aute nenapisal tak pol roka zamnou s novymi vstrekmi a auto jazdi stale ako vinko, zle odpaly uz nepoznam a aj na plyne auto jazdi tak ako ma :) teraz na aute jazdim cca mesiac intenzivne tak mam otestovane aj cold starty v -10 tiez bez problemov

aaaale chcem sa pohrat trosku so softom a vypnut primitivne ohrievanie lambd na volnobehu benzinom vo vyfuku, zacal som "chipovat" a trosku som si dvihol palivo so zapalovanim ale nejako sa to bojim nahrat do auta co to urobi

rovnako som si nachystal pom pom system aka "antilag" benzin vo vyfuku krasne dohori ale rozmyslam co plyn? mam skusit nemam skusit?
http://www.youtube.com/watch?v=ArLmqv4vveQ" onclick="window.open(this.href);return false;
teraz jazdim 90% mesto a zistujem ze bc racing podvozok nieje to prave na bratislavu a okolie

ako na to auto pasuje ale ja uz som nejako spohodlnel

+ som auto dvihol asi o 3cm hore nech sa nebojim priparkovat k obrubniku a teraz je to este vyzsie nez na foto co je pod textom ale na obhajobu zvacsil som profil pneu tak medzera medzi pneu a blatnikom je mensia

este chcem skusit maksie pruziny co to urobi tak uvidime

pol roka mam doma karbon airbox a mrzi ma ze stale nieje na aute, potreboval by som ho nejako napojit na povodny airbox (co sa asi neda bez destrukcie airboxu) alebo nieco vymysliet, šišoura s 15cm priemerom moc nechcem, simota a ine sacie kraviny by som tam podla rozmerov nedotrepal tak neviem... zeby som tam fakt dal šišoura?
inak konecne som nasiel cloveka co lesti limce za normalne peniaze tak sa tesim ze toto leto bude Mko jazdit na BBS LM

bo som sa na ne uplne ale fakt ze uplne vysral

samemu sa mi ich rozoberat nechcelo budem musiet niekoho zavolat na brigadu, chcem dat stredy zozadu a neviem sa rozhodnut pre farbu, chcel som cierny elox tvrdeny najtmavsi ale potom som videl kriklavo zelene, biele a klasika zlate... ako sa poznam tak mam na vyber farby este hooodne casu
bla bla mimo toho som si nachystal este dalsie riadenie (v poradi uz 3tie), exclusive preposilnovane (idealne na tocenie malickom) ktore je najstrmsie ake sa dalo zohnat (13.7:1)

a mam nachystanu servopumpu ku ktorej je skurveny pristup tak sa tesim ze si ponadavam...
okrem ineho kto ma dobre ceny na sachs race alebo performance spojkove sady?