ak je to tisichran, tak ideal tam nabit nejaky nadstavec z goly na fest, a potom by to malo ist, alebo poriadny vrtak a vrtacka :) resp. skus nejake autoservisi, oni by mali mat nejaku vytahovacku pre taketo pripady.. aspon co som si zistival veci ohladom mojho problemu.. akurat ja som mal auto rozbite, cize nikam som sa nemohol pohnut :)
tak dneska nejake dobre spravy konecne mozem dat dole kolesa stalo to 30 euri :)
tak som sa hned popasoval s prednymi ramenami fajna robotka veru ... priestor mezi hadicami od serva stabikom a srobom od ramena na vodicovej strane je super vobec som nenadaval ....
nastastie ma tento psychicky stav dohnal k tomu ze aj s smutnym 0,5 kilovym kladivom sa mi podarilo vsetky capy vybuchat
tak vcera po hodinach mordovania so silentblokom sa to konecne podarilo a je tam uz polyuretan pri vrtani a vypacovani padli aj nejake obete takze cest ich pamiatke este sme nahodili len tak 18ky na skusku 18X8,5J et22 vyzeralo to paradne len ta guma keby mala mensi profil, dalsie na rade su zadne kotuce
tu uz to bude o chvilu podmienkou ? darmo mame bmw, ked niesme fotografi ja tam nejake tie obrysy vidim, to je hlavne, netreba mi vidiet mravce na podlahe
tak po dlhsej chvilke odmlcania sa diali zaujimave veci ...
1. zadne brzdy a rucak spravene :) 2. kedze sa mi na dialnici podarilo prejst po zbytkoch rohoveho gauca ktory omylom niekomu vypadol z auta, moja krasna 245ka kumho uz nie je medzi nami....
RIP
problem cislo 2 nastal, ked som si spomenul, ze som daval dopredu 300mm brzdy a mal som 15palcove zimaky ... takze co teraz, nakonec som uveril vypoctom zohnal kola z e39 a tu je vysledok:
takze ano, je mozme mat 300mm brzdy aj na 15kach kolach ... este odfotim kolko "miesta" tam ostalo :)
Silentbloky | Znižené pružiny | Nastaviteľné podvozky 1.miesto autoslalom-3.Zapadoslovensky BMW zraz 1.miesto autoslalom-Race&Tuning day vol.3 2.miesto autoslalom-VI.ročník BMW zrazu Dobrá niva 1.miesto šprinty do 3000ccm- -||- season 2014 OFF => 2015 ON