Opet sa hlasim, tak ako som slubil s update-om ohladom webasta.
No najprv este odpoviem Milosssovi na jeho oatazku.
Skusal som teda auto poprehanat na dialnici, samozrejme pri poriadne zahriatom motore a dym som za sebou ziaden nevidel.
Vytiahol som to na 190Km/h, kazdym prevodovym stupnom aspon po 4000 otacok a nepostrehol som za sebou ziaden dym.
Ja si myslim ze asi budes mat problem v dacom inom, malo vzduchu? alebo upchaty stary filter? alebo nejaky leak od turba po sanie?
Aby sa to mohlo na 100% potvrdit tak by musel ist niekto za mnou a sledovat ci naozaj nedymim, ale nemam to moc s kym vyskusat.
Teraz naspet k webastu.
Minuly tyzden som bol u kolegu v garazi kde som toho vela nezistil.
Hlavnym cielom bolo zistit ci webasto naozaj dostava palivo, to sa aj velmi rychlo zistilo s pozitivnym vysledkom.
Takze palivo dostava, a teraz co dalej, postaval som dumal som no nic som nakoniec nevymyslel.
Kolega mi este predtym ukazal 2 webasta ktore ma z nejakych VW no po obhliadnuti bolo vidno ze nesedi tepelny vymennik, ma trocha inac rieseny vyfuk ktory by nesadol.
Do vymeny sa mi moc nechcelo tak som to zabalil, poskladal a isiel prec.

Potom cez tyzden som nad tym este premyslal a rozhodol som sa ze predsalen skusim to webasto vybrat a rozobrat.
Zavolal som kolegovy ci mozem zase prist a ci by som tie jeho webasta mohol pouzit na diely.
Vravel ze v pohode tak som teda opät zasiel.
Najprv som premeral sviecky na webastach, obe mali rovnaky odpor 0,4 Ohm a dokonca aj moja.
Po rozobrati jednoho webasta som napojil jednu sviecku len tak zvonku na moje webasto ktore bolo este v aute, chovalo sa tak isto ako aj predtym, ukazovalo teplotu 600° a sviecka sa vobec nenahriala.
Vtedy mi doslo ze zrejme je v predeli teplotne cidlo vo sviecke v mojom webaste a aj v tej vymontovanej sviecke.
Vymontoval a rozobral som teda moje webasto, vybral z neho sviecku a skusil napojit priamo na bateriu, vtedy sviecka zhavila no ked bola zapojena vo webaste tak nie.
S poskodenym teplotnym cidlom zrejme RJ webasta nepusti 12V nato aby zhavila.
Ostalo este druhe webasto z ktoreho som vybral spalovaciu komoru so svieckou a po ocisteni od usadenin namotoval do svojho dufajuc ze sviecka je dobra.
Po rychlom napojeni iba paliva a elekrickych konektorov som ho cez INPU zapol a zacalo fungovat.
Chvilku som ho nechal pobezat, no koli dymu som ho aj rychlo vypol kdze v uzavretom priestore to nieje bohvieco a pracovat v otvorenej garazi tiez nieje slast.
Vymena bola uspesna tak som vsetko zase napojil a poskladal.
Webasto uz teda funguje, no nastava dalsi problem, a to dym ktory urcite nieje v poriadku a je taktiez dost neprijemny.
Cez PM som pisal so Simikom a vravi ze ked dymi tak ma malo vzduchu.
Zajtra skusim teda dat dole hadicu pre privod vzduchu a dufat ze to pomoze.
Na fotkach je spalovacia komora z mojho webasta, z donorskeho webasta je uz namotovana na prvej fotke.

Profesionalne uskrtene hadice.

Montaz.

Dymivost po zapnuti.

Dymivost po cca 10-tich minutach

Tiez som si aj dokodoval funkciu nezavisleho kurenia na MID paneli, takze si cez timer viem spustit webasto ako nezavisle kurenie.
Kody ktore treba zmenit:
IKE/KMBIIHKAZUSATZWASSERPUMPE: aktiv
STANDHEIZUNG_KONZEPT: sh_high_ohne_sperrventil
// Edit:
Vodnu pumpu som zase deaktivoval kedze hadzala chybu ze je v skrate.
Pumpu pre webasto s dieslom netreba kodovat kedze je umiestnena priamo na webaste a je riadena riadiacou jednotkou webasta