U maiki-ho som si nechal spravit nalepku, neviem ci to zodpoveda skutocnosti ale mne sa to auto paci

(samochvala?

)
Nove vozitko miesto 728i, hladal som Audi A4 1.9tdi so 110k motorom, avsak ani vylet do nemecka nestal za nic, u nas tiez nic zaujimave nebolo za normalne peniaze, tak nakoniec som si bol sadnut a vyriesil som E46 320d 10/2001 cize uz 110kw (150k) common-rail facelift. Auto bolo v celkom dobrom stave za vybornu cenu, chce to dake investicie ale nic vazne dufam.
,
Co sa tyka vybavy tak taky sedy priemer. Ma to 4x el okna (co vela 320d nema) , klimu automaticku , cd-prehravac , sportovy volant s predpripravou na tempomat a ovladanie radia (casom urcite dorobim) , latkovy interier (ako inak). Kombi sa vzdy hodi a osobne mi to bolo pri kupe jedno co to bude, jedine som vedel ze nechcem kompakt.
Upravy nejako neplanujem, kedze su tam aut. nastavujuce svetla a ostrek tak prehodim halogeny za cocky a dokupim daku HID sadu, zimne 18tky Styling 72 V-Speiche uz mame aj zimne gumy k tomu, predok asi stlacim kusok nizsie na seriove tlmice cize max 3.5-4cm a to bude vsetko. Ziadne upravy nechystam. Ak auto bude posluchat a nic vazne sa nebude diat tak na jar pojdem na navstevu do MMRacing-u.