Gaspo, ja tu M3 nestavam na okruhy a na nejaky tazky performance, ved to je vidiet , nehovorim ze by to nezvladla. Keby som chcel take auto kupim tu M3 z Prievidze co zere 30l na 100km , ale ja sa natom chcem vozit na zrazy a za kamosmi ako oddych a nie furt riesit nieco.
Najviac sa mi paci jak 1 clovek ide pozret auto, a zrazu su vsetci na svete presvedceny ze to auto je crep a chodi jak nejaka 320i alebo neviem, to ze ma 18 rocne auto mrtvych 10-15 koni je myslim celkom bezne, rozny ludia maju rozne cisla, bol som sa spytat v xdreame kde to auto bolo zhruba 2.5 roka , kde ho servisovali a vsetko o nom vedia, auto malo este minuly rok na brzde 284 hp a 316nM co vobec neni zly udaj, predpokladam ze potom sa rozsipal ten katalyzator, avsak to auto urcite nechodi o vela horsie ako ine bezne M3.
Myslim ze na E36 sa nic lepsie ako LM style vymyslet neda, ale to je moj nazor.
Mellissimo tie kolesa su vzadu vnutri, ale sam vies ze ten blatnik neni tenky ako papier ale je hrubsi, mam to tak ze je to trosku zasunute dnu hore , ale dole je to uplne za rovno blatnika, a predok je uplne zarovno blatnika. Hlavne nemam ziadne podlozky cize o starost menej a nesucha mi to pri ziadnom prejazde.
Diky vsetkym, ak mozem nejako pomoct, ozvite sa