ďakujem ľudia za po chválenie auta :).
Otázky že načo tie autá, alebo načo k tím autám čo mám som kúpil E90. No jednoducho to sú legendy a pre mňa tie naj face lifty! Proste môj sen. Dlho mi trvalo kým som našiel tri autá ktoré si chcem nechať. Keď že sa živím autami, a konkrétne BMW, tak na tom niečo bude :)... Ale nechajte otázky že čo kde a ako. Všetko len Súkromne poštou a tak či tak ste ma možno niekedy videli či sa so mnou rozprávali ohľadom auta :).
A raz si nájdem čas a pekný deň a ľudí čo mi vezmú autá na pekne miesto a od fotím ich vedľa seba :). Momentálne mám E90 pri byte v ružinove, E60 vo firme v Rakúsku berg a E65 na trnávke pri dome kde teraz som. Veď prídite sa pozrieť ak bývate blízko alebo ak sa vám chce cestovať :). Na trnávke je len jediná sedma vonku v tej výbave a farbe a SPZ samozrejme

. E60 je pri planétke, ak to niekto pozná :). Teraz som odtiaľ šiel pešo na trnávku, lebo som zožral pizza štangle a nejako som bol plný, tak sa snažím cvičiť ako sa len dá:D. Kamoši ma prehovorili na taký pajzlík či k čomu to priradiť

.
Ja som sa sem registroval preto, lebo som ani nevedel presne ako to tu chodí, len z princípu, že som zaťažený na BMW, tak som sa sem automaticky šupol. Zapáčilo sa mi tu. Nemusel som sem žiadne foto pridávať, ale chcel som prispieť :). Ja vám aj veľmi rád prispejem radou, predajom, pomôžem a podobne. Ja mám život chill out a nesťažujem si... Preto toto všetko píšem, aby ste mi tu nezačali nakladať odkiaľ na to mám alebo podobné otázky či už otázky za hranicami že zmizni alebo vypadni špina

. Pozrite, tie autá do kopy stoja toľko čo jedno nové BMW. Možno aj menej. Podla toho ako si človek nájde a vybaví a aké má známosti. Tú E65 som kúpil za 19.000€ a to bolo pred troma rokmi a teraz ju max tak do 13.000€ predám pri dobrom šťastí. Tá E60 ma vyšla na 13.000€ aj z dovozom. A táto posledná E90 12.000€. Podla mňa to nie sú veľké ceny a kto chce tak aj normálny človek si zarobí. Len treba makať... Nechcem ozaj aby sa tu dostalo nedorozumení a podobného. Lebo by som sa vymazal z tohto fóra. Vám to môže byť u prdele, ale mne nie, lebo na tomto fóre sa mi moc páči a aspoň sa mám na čo tešiť keď som doma na pár hodín alebo pol hodinku. AK som vonku, nemyslím na to, lebo mám kopu iného. Ale internet mám na dve veci, na chatovanie s priateľmi ak sú mimo, a s rodinou a teraz po novom aj kvôli tomuto fóru :).
ďakujem ak ste si toto prečítali a ak nie, tak aspoň mám srdce na mieste že som sa vyjadril :)
btw - Idem teraz do non stopky v prievoze a idem spať.

Ak by niekto chcel vedieť