... všetko o BMW ...
VT-535BH napísal:Mozem vediet aky je priemer prednych brzd.kotučov na e39 M5?
hessy napísal:vleze sa to ale asi na festtu je to na 8x17 na e28 a brzdy su z M5 345mm
sry za OT keby daco
VT-535BH napísal:Ked som zhanal zimne disky tak pozeral som aj 16"tky ale potom som zistil ze koli kotucom 348/36mm minimalne 17". Sirku mam 7,5J ET20 takze teoreticky by si nemal mat problem a ked to mas v papieroch tak uz vobec. Som zvedavy ako to ukaze na tych diskoch. Uz mas vybrane aj pneu?
Kesko napísal:Abstak ?
A presne takymto premotivovanym jedincom modely M divizie do ruk nepatria...
Duplo napísal:
![]()
Tak moj mily...
1. Ja nemam auto cerstvo zaparkovane v garazi
2. Nemam potrebu jazdit na jeho limity za takychto poveternostnych podmienok
3. Poznam limit svojho auta
Arnost napísal:
o bode 2 a 3 nikde nieje ani zmienky. jediný rozdiel je to čerstvé auto v garáži.
ináč robíš presne to za čo si včera odsudzoval.
Duplo napísal:
Ty mas ten pocit, ze niekto s E36 a 100 konovym motorom je suci sadnut si za volant 343 konoveho stroja v zimnom obodobi ? (v Kacovom pribehu som reagoval na chalana so 4 valcovou E36kou)
Na to aby tomu nedupol by musel byt az extremne zodpovedny a zdranlivy. Tam si dovolim tvrdit, ze by to nedopadlo dobre.
Skoncilo by to v strome, prizabil by seba, nedajboze este niekoho ineho.
Je to diametralne odlisne.
Za tym co som napisal si stojim. Uz s tymto mam skusenosti, ver mi.
Arnost napísal:
v tomto máš pravdu, 90% ludí čo sadne do M-ka mu bude nakladať. ale ako vieš že zrovna on nepatrí k tým 10% čo majú rozum.
to či má 4valcovú E36 alebo 12valcovú E38 je, si myslím, jedno.
proste sa mi nepáči tvoja reakcia na to čo napísal.
sme na stránke kde sú ludia ktorým sa tieto autá páčia, tak prečo sa do seba takto navážať
pexon napísal:inak Duplo, aku mas sadzbu za kompletku umytie auta s navoskovanim a lestenim?cena ako pre byvaleho kolegu
![]()
klobuk dolu :)
Duplo napísal:To bude nezaplatitelne aj pre byvaleho kolegu![]()
Ale seriozne, zistil som, ze dokazem stravit den cistenim a voskovanim jedine s vlastnymi vozmi. Pri cudzich mi akosi chyba motivacia...