Problémy vyriešené tak mohlo sa kľudne jazdiť v zime a neriešiť či je -22°C.
Čo čert nechcel snúbenica v zlom počasí dostala šmyk na ľade a skončila mimo cesty v snehu....dosť nepríjemne no....

každopádne dopadlo to celkom dobre a odniesol si to len narazník, hmlovky, mriežky, náduchy, podblatníky a kryt motora.... čož som neskôr v servise zistil tak aj klakson a hadičky na ostrekovače svetiel....

Po ceste sa rozsypali zvyšky plastov a nechcel som to nechať tak.....
Nastala dilema....
Narazník neopraviťeľný ( resp nerentabilne ) - vylámané úchyty, polámané mriežky a pod.
Nový ? To by šlo respektíve už dlho som to plánoval, takže....
Originál s auta na diely ?
Alebo M-paket keďže treba aj nové podblatníky a kryt motora ?
Behom pár dní som dospel k názoru aj za pomocí klubu a známych, a hlavne preto, že som orig ani pánovy zohnať nemohol, že pojdem do m-paketu....
Auto som doniesol do servisu aby zaistili lakovanie a naslednú montáž, plus opravu plastov po tej nehode.
Chlapci sa pekne vybavili no.... auto robili 2 dni
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
Veľa zvárania plastov, oprava klasónu, poškodených hadičiek ostrekovačov, konektory na hmlovky, napasovať podblatníky a kryt motora a nakoniec samotný narazník.

Prvý deň, auto nebolo hotové.... dozvedel som sa to večer, keď som si ho prišiel vydvihnúť....všetko mi ukázali, povysvetľovali takže OK nech to je spravené dobre prídem zajtra doobeda....
Auto bolo hotové na druhý deň o piatej večer.... o jednej som im spravil prepadovku a zostal sklamaný....narazník nesedel, všade fúgy, krutílo ho pod kapotou no katastrofa.... nakoľko som s tým nebol spokojný ja ani šefko v serviste tak musel ísť narazník dole a vymyslieť niečo s výstuho nakoľko ona ho ťahala dole a tým pádom robilo fúgy.

Bolo to proste zlé no.... tak teda výstuha šla dole a vyriešilo sa to tak, že sa odrezali dve vodiace šrúby na výstuhe aby ju bolo možné posunúť aspoň 1cm vyššie a prispôsobiť. nakoniec sa to chlapčom podarilo a vyzerá to fakt dobre bez zaváhania

Fakt po dlhšom čase mi auto spravilo zas radosť a to stačilo aby sa s ním len snúbenica vysypala