tak nějaká mala aktualizace kvuli nízkemu podvozku jsem škrtnul výfukem a ohnul teplotný štít výfuku přímo na kardan, no co si budemu povídat, byl to randal jak kráva, taky jsem den koumal co to je, prvé jsem myslel že to dělá nějaké kolo

jinak když už auto bylo zvedle, jsem se rozhod ze treba dam kotouce a brzdice do barvy...

a tím to všechno začlo... 3 týdenní nepojízdnost... pří odvzdušňování brzd mi prdla hadička na kapalinu, no nevadí, objednal jsem si novou, jelikož přes týden jsem prýč tak jsem na to vlítnul následující víkend.. no nebylo by to ono kdyby se něco nestalo...samozřejmě trubky byly rezavé, to stání přes zimu to zřejmě taky pomohlo, jednu trubku jsem urval, po tom jsem na to hned rezignoval, hlavně jsem neměl čas to spravovat roky, ještě ten den jsem tak nějak bez brzd odvezl auto 4km do servísu s tím že na tento víkend to musí být spravená (absťák po svezení

), dneska vyzvednuto ze servisu, závěr je následující: komplet nové zadní brzdové vedení na celou zadní nápravu, o jednu starost míň, do budoucna se vymění i vepředu, ať je to komplet :)
jinak dneska umyto, naježděno cca 90 km, vysáto a vyleštěno..

poprvé letos naleštěno

(ten lak to opravdu potřeboval)
nějak ten mobil to v šeru blbě vyfotil

zjistil jsem že zadní světla jsou KO, cela rozpraskaná (nevím jak je to možné

) bude to chtít výměnu...