... všetko o BMW ...
korado napísal:pracant jedine ako patinovy sleeper, lestit treba sedmyČoraz viac sa vzdávam myšlienky robiť z toho cukrík. Asi je blbosť auto vyvárať, lakovať, dávať paket, kolesá, nový interiér a potom do toho hádzať špinavé a veľké veci...
Zato taký "sleeper" s vyladenou technikou, porobeným motorom, podvozkom a nie sériovým výkonom v smutnom šate nie je na zahodenie
Voziť sa dá, pomôže na robotu a nebude mi ho ľúto
mitocross napísal:prečo zo záhrobia? na pomery E39 ktoré reálne jazdia každý deň by som povedal že ešte veľmi slušný stav kasne. Dám pred zimou spraviť tie prahy poriadne, lemy, nalakovať spodok, kufor a kapotu prednú a hotovo... búrané to nebolo, zospodu všetko OK, žiadne diery sa nekonajú. Nezmysel to je, ale je to moje prvé BMW... takže jedine pre mňa to zmysel má, inak je jasné že je to sprostosť, za tie peniaze mohla byť úplne iná a lepšia, prípadne pekná E61, asi aj F11 by vyšla ale kto by taký hnoj ako F-ko chcel, však áno... padne do toho tak 10 tisíc odhadomTomu sa hovori guraz. Toto auto nie je zachrana hrobnikovi z lopaty, ale uz zo zahrobia.