Zdravím :) Dlho som rozmýšlal aké auto si kúpiť a hladal som niečo štýlove za priatelnú sumu, samozrejme som bol rozhodnutý pre BMW. Jedného krásneho októbrového dňa som našiel na internete inzerát ktorý ma zaujal a to E36 318i ´95. Na prvý pohlad preskočila iskra a povedal som si že toto musí byť moje :) Chalanisko Pepe z klubu ho pripravil presne podla mojich predstáv takže nebolo ani sekunda času na zaváhanie a boli sme na ceste do štúrova aj s hotovosťou. Prvý pohľad ma presvedčil ešte o to viac. Nádherná šedá metalíza + nablískané 17" BBSy to len počiarkli a boli sme na ceste domov s mojim novým tátošom cesta bez problémov hneď som aj otestoval všetko čo sa dalo Spočiatku som do toho nevidel a riešil som skôr estetickú stránku, ktorá je TOP no trošku som zabudol na motor ale aj 1.8i mi stačí na silnejšom by som sa asi zahlušil ...
I ♥ My ______________________________________________________________________________________________________________________________________
momentálne sa pracuje na ,,Facelifte" ... moja chyba ale čo chvíla to bude hotove :) koncom týždňa pridám fotky nechcel som sa s tým chváliť a ani sa nechválim .. mrzí ma to hlavne z toho dôvodu že sa na tom Pepe namakal a dal si záležať a preto ho privediem do stavu v akom bolo a ešte to bude krajšie slubujem
I ♥ My ______________________________________________________________________________________________________________________________________
farba bola použitá rovnaka ako na karosériu .. je tam malinky rozdiel v odtieni lebo lak som dal niaky nafigu hnedši nie číry ale nieje to tak vidieť :) klavne že je to lepšie ako ta original strieborna no nie? :)
Prílohy
hotovo :)
streknute :)
prišlo predlženie strechy :)
toto je to čo mu chýbalo po zime ho nasadim ale mam dilemu či dať iba dvojitu koncovku výfuku alebo vymeniť cely :) neni hnily nič mu nieje tak preto rozmýšlam len nad koncovkou :)
Prílohy